Ви ніколи не здогадуєте, чому світ ділиться цими фотографіями.

Після того, як Бразильський Нельсон Філіпп опублікував цю фото двох дівчаток на своїй сторінці Facebook, він буквально пішов вірусом в пару днів.

Редактори Веб-сайт Ми намагалися вгадати про те, що інтриг був, але для багатьох нас результат був дуже несподіваним.

Цей вірусний фото пішов вірусом по всьому світу. Автор залишив дуже переконливі коментарі.

«Я не знаходився проти цього. Я розумію, що кожен є безкоштовним, щоб зробити все, що вони хочуть з життям. Але я повинен дивитися цю гру.

«Що люди роблять, коли вони самотні. Але якщо вони в публічному місці, що стосується мене. Я віддаю дивитися на нього і претендувати, що все добре."

«Таким чином вони псують суспільство, яке дуже небезпечно. Щось погано буває, або гірше, хтось гине. Хто повинен я блю?

«Що навчити наших дітей? Вони думають, що це буде приємно чекати поїзда, щоб прибути, стоячи на жовтій лінії! Так що не робити ... як цей хлопець."

«Подарункова підставка на безпечному відстані і ході». Фото та коментарі Nelson Felippe

Дивитися також.:
Портрет Брюса Лі за 2 хвилини. Вступ до останнього дотику
15 хитрощів в психології

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/15-hitryh-priemov-v-psihologii-kotorye-polezno-znat-kazhdomu-792260/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное