Ось як ви пропонуєте! Що це?

У Instagram приголомшливий проект набирає популярність, які будуть оцінені хлопцями, які готуються запропонувати руку і серце, а також дівчатам, які мріяли про щасливий день. Проект HowHeAsked, який вже отримав 176 тис. абонентів, збирає історії найбільш незвичайних, красивих і дивовижних пропозицій.

Веб-сайт Я впевнений, що ніхто не може відмовитися від такої пропозиції.

Над кліфом

«Після дев'ятигодинного туру ми знайшли себе на мові Troll. Як я витягував камеру, Connor витягнув свою руку. Коли я повернувся, він вже на одному коліні. й

До океану,

Після барвистого гонка

Після перегонів він отримав на одному коліні і попросив мене розпочати наш забіг разом.

У світлі сотні лампочки

З вихованцем

Тексти пісень, а це означає: Чи ви маррі мій тато?

Усередині величезної печери

«За найбільшою печерою у світі я опинився на коліні і сказав дівчатам, яку ми були знайомства протягом 6 років, «Чи не забереш мене?»»

На роликовому узбережжі

Вона не бачив, що сталося, поки вона виглядала на фотографії в кінці поїздки.

На пофарбованому пляжі

Він зробив мені неймовірну пропозицію на пляжі.

Наречена і преюдії

У Kinder Surprise

В воді з дельфінами

Килимок

Він прокладав червоному килиму, на якому кладуть коробку з кільцем, праворуч на катоку.

У горах

«Ми були оточені горами, сто кілометрів від найближчого чоловіка, коли він запропонував мені. Він відчув, як ми були в чудесі. й

У стилі мультфільму "Up"

На березі пелюстки

«Оскаржена троянда пелюсток прямо на скелях біля моря і під керівництвом мене. Я змогла тримати сльози, поки він виглядав мене в очах. й

В середині озера

Пропозиція в човні на красивому озері.

Під час перегляду фільму

«Тих були пелюстки троянди і свічки всюди. Арон встановлює екран і перетворив на відео вироку. й

Зверху

Про те, як цей похід нагадав йому про відносини. Тоді він опустив на одне коліно і попросив мене до нього. й

номінальний #image15144760