657
Ось як ви пропонуєте! Що це?
У Instagram приголомшливий проект набирає популярність, які будуть оцінені хлопцями, які готуються запропонувати руку і серце, а також дівчатам, які мріяли про щасливий день. Проект HowHeAsked, який вже отримав 176 тис. абонентів, збирає історії найбільш незвичайних, красивих і дивовижних пропозицій.
Веб-сайт Я впевнений, що ніхто не може відмовитися від такої пропозиції.
Над кліфом
«Після дев'ятигодинного туру ми знайшли себе на мові Troll. Як я витягував камеру, Connor витягнув свою руку. Коли я повернувся, він вже на одному коліні. й
До океану,
Після барвистого гонка
Після перегонів він отримав на одному коліні і попросив мене розпочати наш забіг разом.
У світлі сотні лампочки
З вихованцем
Тексти пісень, а це означає: Чи ви маррі мій тато?
Усередині величезної печери
«За найбільшою печерою у світі я опинився на коліні і сказав дівчатам, яку ми були знайомства протягом 6 років, «Чи не забереш мене?»»
На роликовому узбережжі
Вона не бачив, що сталося, поки вона виглядала на фотографії в кінці поїздки.
На пофарбованому пляжі
Він зробив мені неймовірну пропозицію на пляжі.
Наречена і преюдії
У Kinder Surprise
В воді з дельфінами
Килимок
Він прокладав червоному килиму, на якому кладуть коробку з кільцем, праворуч на катоку.
У горах
«Ми були оточені горами, сто кілометрів від найближчого чоловіка, коли він запропонував мені. Він відчув, як ми були в чудесі. й
У стилі мультфільму "Up"
На березі пелюстки
«Оскаржена троянда пелюсток прямо на скелях біля моря і під керівництвом мене. Я змогла тримати сльози, поки він виглядав мене в очах. й
В середині озера
Пропозиція в човні на красивому озері.
Під час перегляду фільму
«Тих були пелюстки троянди і свічки всюди. Арон встановлює екран і перетворив на відео вироку. й
Зверху
Про те, як цей похід нагадав йому про відносини. Тоді він опустив на одне коліно і попросив мене до нього. й
номінальний #image15144760