631
Пост адорації Маяковського
Р
Владимир Маяковський пролетив у поезія з його високою стеблією, рішучим ґайтом, хвилюванням, широким жестом і виробним словом. Ця особистість шокувала весь поетичний світ і залишила значну позначку на роботі Silver Age.
Поясний характер Маяковського проявляється у всьому: зовнішній вигляд, спосіб сукні, реанімація віршів. У той же час дуже вразлива людина.
Веб-сайт Я збираю вам цікаві історії та фотографії з життя поета.
Поезія Володимира Маяковського
Новий сильний
Коли Маяковський запровадив своїх відомих поетичних «порушників», його однодумці обвинують його обману – після того, як поети були потім оплачені за кількість ліній, а Маяковський отримав 2-3 рази більше за вірші аналогічної «довжини». За словами Маяковського, слід зробити всі лінії, які обрамляють одну думку. Він кладав найбільш характерне слово в кінці лінії і при всіх витратах дістався йому хімелю.
Осип Брик, Лілія Брик та Володимир Володимирович
Евіл Лілія
Маяковський і жінки були щасливими і не щасливими одночасно. Біографи в одному голосі називають його найбільшою любов'ю Лілія Brick. Я люблю, любов, незважаючи на все і завдяки всім, коханим, любов'ю і будуть любити, чи будеш ти нудьгувати мені або торкнутися, шахту або незнайомця. Я все ще робити. Амен. А Лілія Юріївна жив щасливо з чоловіком Осіп-Брик. Після смерті в 1945 році вона сказала: Коли Майяковський вистрілив себе, великий поет загинув. І коли Osip помер, я помер.
Маяковський говорить перед Червоною армією
Неприємний натовп
Владимир Гелтсшмідт проходив поруч з Маякковським і розповів про свої успіхи:
- Я був тільки в Москві протягом місяця, і вони знають мене. Я говорю - тверда овація, сотні нот, від жінок немає прямої. Що б ви хочете, слава.
На гірській горі був червоний охоронець. Маяковський підійшов край тротуару і звернувся до Червоних гвардій:
- Добрий ранок, товари!
Червоні гвардії відповіли життєрадісним чином:
- Добрий ранок, Комрад Маяковський!
Поет звернувся до «футуриста життя» і сміхався і сказав:
до Тут це, слава, тут полум'я. Ну, потім! Крете, молодий чоловік.
Футуріст Володимир Маяковський
Я знаю Пушкіна серцем.
У Тифлісі відбувся вечір «Справа літератури СРСР». Маяковський почав запитати різні питання:
Питання: «Як ви відчуваєте себе про бідну людину? й
Маяковський: "Читати."
Питання: "І Єсенін?" (Це було близько двох місяців після смерті.)
Маяковський: «В цілому я лікую мертвих з преюдією. й
Питання: «Що ви йдете за кордон? й
Маяковський: "До тебе!"
«Чи часто йдеш до Пушкіна? й
Маяковський: «Я ніколи не дивився. Я знаю Пушкіна серцем.
Володимир Володимирович на виставці
20 років роботи коротко перед смертю
За один раз.
Володимир Маяковський, Політехнічний інститут, дебатує пролетарський інтернаціонізм:
- Серед росіян я відчуваю російську, серед грузинських я відчуваю Грузинську.
Питання від аудиторії:
до А серед фольців?
Відповідь:
до Це мій перший раз серед фольців.
Муза Тетяна Яковлева
Неприємний мікс
На додаток до Lily Brick, поет мав інші любителі. Він зустрів одного з них в Парижі, коли він пішов там, щоб читати. Що миша – Тетяна Яковлев. Люблю її, як завжди, страшно. І відкинув він. Маяковський взяв всі свої значні збори на Французьку екскурсію до квіткової компанії і попросив її надсилати квіти щодня. І вони робили. Навіть під час Другої світової війни. Ці квіти врятували своє життя - Яковлева обмінялися ними для їжі. Тоді, звичайно, гроші виросли, але вона продовжує отримувати квіти до її смерті - це було вигідно до самої квіткової компанії.
The Poet's Переглянути
Хто хоче отримати перфоровані?
Футуріст Маяковський був відомий для грубої анестезії і незвичайного зовнішнього вигляду. Після того, як він пішов на стадію «читувати свої бризки до публіки, яка збиралася зробити задоволення від нього: він виходить, поставивши руки в кишенях своїх штанів, з сигаретою затискається в кутку контемптуозно вигнутого рота». Він високий, стан і сильний за зовнішнім виглядом, його риси обличчя є гострими і великими, він читає, потім підсилює голос до роу, потім лежачи під нісом; після закінчення читання він звернувся до громадськості з прозаїчним словом: «Так, хто хоче потрапити в обличчя, радий стояти в лінії. й
Маяковський, Кушнер, цегла і її мати в Нордрені влітку 1923 р.
Маяковський про поїздки
Після зовнішньої поїздки, Маяковський запитав:
Володимир Володимирович, як це в Монте-Карло?
Він сказав,
- Дуже сподобалося у "Великій Москві" [готель].
Тоді він запитав:
- Ви багато подорожуєте. Я дивлю, що місто ви думаєте, є найкрасивішим?
Відповідь:
- Витка.
Маяковський і цегла. Ялта, 1926
А ще, Лілечко
Поети подарували своїй коханій Ля Брикець з її ініціали - "Л Ю Б". Помістившись в коло, ці літери складалися в нескінченну «LOVE».
https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A/api.soundcloud.com/tracks/78675944&color=ff5500&auto_play=false&hide_relatedfalse&show_comments=true&show_user=true&show_repost=false
С ***
День після смерті поета він був опублікований в газетах. заміткай Ось з нього:
Всі
Не відмивайте всіх, хто загинув, і будь ласка, не йде. Хлопці захопили її непристойно. Мама, сестри і товари, я бачу - це не спосіб (Я не рекомендую його іншим), але я не збираюся. Лілія, любов мене. Комрадська влада, моя родина – Лілія Брок, мати, сестри та Вероніка Вітолдовна Полонська. Якщо ви даєте їм гідне життя, спасибі. Подаруйте його до брюків, вони з'ясують. Як вони кажуть - інцидент ідеальний, любов човен збитий на життя. Я навіть з життям, і там немає необхідності в списку взаємоболів, неприємностей і відчуттів.
Дуже гарне перебування.
Володимир Маяковський.
номінальний #image8882410
Владимир Маяковський пролетив у поезія з його високою стеблією, рішучим ґайтом, хвилюванням, широким жестом і виробним словом. Ця особистість шокувала весь поетичний світ і залишила значну позначку на роботі Silver Age.
Поясний характер Маяковського проявляється у всьому: зовнішній вигляд, спосіб сукні, реанімація віршів. У той же час дуже вразлива людина.
Веб-сайт Я збираю вам цікаві історії та фотографії з життя поета.
Поезія Володимира Маяковського
Новий сильний
Коли Маяковський запровадив своїх відомих поетичних «порушників», його однодумці обвинують його обману – після того, як поети були потім оплачені за кількість ліній, а Маяковський отримав 2-3 рази більше за вірші аналогічної «довжини». За словами Маяковського, слід зробити всі лінії, які обрамляють одну думку. Він кладав найбільш характерне слово в кінці лінії і при всіх витратах дістався йому хімелю.
Осип Брик, Лілія Брик та Володимир Володимирович
Евіл Лілія
Маяковський і жінки були щасливими і не щасливими одночасно. Біографи в одному голосі називають його найбільшою любов'ю Лілія Brick. Я люблю, любов, незважаючи на все і завдяки всім, коханим, любов'ю і будуть любити, чи будеш ти нудьгувати мені або торкнутися, шахту або незнайомця. Я все ще робити. Амен. А Лілія Юріївна жив щасливо з чоловіком Осіп-Брик. Після смерті в 1945 році вона сказала: Коли Майяковський вистрілив себе, великий поет загинув. І коли Osip помер, я помер.
Маяковський говорить перед Червоною армією
Неприємний натовп
Владимир Гелтсшмідт проходив поруч з Маякковським і розповів про свої успіхи:
- Я був тільки в Москві протягом місяця, і вони знають мене. Я говорю - тверда овація, сотні нот, від жінок немає прямої. Що б ви хочете, слава.
На гірській горі був червоний охоронець. Маяковський підійшов край тротуару і звернувся до Червоних гвардій:
- Добрий ранок, товари!
Червоні гвардії відповіли життєрадісним чином:
- Добрий ранок, Комрад Маяковський!
Поет звернувся до «футуриста життя» і сміхався і сказав:
до Тут це, слава, тут полум'я. Ну, потім! Крете, молодий чоловік.
Футуріст Володимир Маяковський
Я знаю Пушкіна серцем.
У Тифлісі відбувся вечір «Справа літератури СРСР». Маяковський почав запитати різні питання:
Питання: «Як ви відчуваєте себе про бідну людину? й
Маяковський: "Читати."
Питання: "І Єсенін?" (Це було близько двох місяців після смерті.)
Маяковський: «В цілому я лікую мертвих з преюдією. й
Питання: «Що ви йдете за кордон? й
Маяковський: "До тебе!"
«Чи часто йдеш до Пушкіна? й
Маяковський: «Я ніколи не дивився. Я знаю Пушкіна серцем.
Володимир Володимирович на виставці
20 років роботи коротко перед смертю
За один раз.
Володимир Маяковський, Політехнічний інститут, дебатує пролетарський інтернаціонізм:
- Серед росіян я відчуваю російську, серед грузинських я відчуваю Грузинську.
Питання від аудиторії:
до А серед фольців?
Відповідь:
до Це мій перший раз серед фольців.
Муза Тетяна Яковлева
Неприємний мікс
На додаток до Lily Brick, поет мав інші любителі. Він зустрів одного з них в Парижі, коли він пішов там, щоб читати. Що миша – Тетяна Яковлев. Люблю її, як завжди, страшно. І відкинув він. Маяковський взяв всі свої значні збори на Французьку екскурсію до квіткової компанії і попросив її надсилати квіти щодня. І вони робили. Навіть під час Другої світової війни. Ці квіти врятували своє життя - Яковлева обмінялися ними для їжі. Тоді, звичайно, гроші виросли, але вона продовжує отримувати квіти до її смерті - це було вигідно до самої квіткової компанії.
The Poet's Переглянути
Хто хоче отримати перфоровані?
Футуріст Маяковський був відомий для грубої анестезії і незвичайного зовнішнього вигляду. Після того, як він пішов на стадію «читувати свої бризки до публіки, яка збиралася зробити задоволення від нього: він виходить, поставивши руки в кишенях своїх штанів, з сигаретою затискається в кутку контемптуозно вигнутого рота». Він високий, стан і сильний за зовнішнім виглядом, його риси обличчя є гострими і великими, він читає, потім підсилює голос до роу, потім лежачи під нісом; після закінчення читання він звернувся до громадськості з прозаїчним словом: «Так, хто хоче потрапити в обличчя, радий стояти в лінії. й
Маяковський, Кушнер, цегла і її мати в Нордрені влітку 1923 р.
Маяковський про поїздки
Після зовнішньої поїздки, Маяковський запитав:
Володимир Володимирович, як це в Монте-Карло?
Він сказав,
- Дуже сподобалося у "Великій Москві" [готель].
Тоді він запитав:
- Ви багато подорожуєте. Я дивлю, що місто ви думаєте, є найкрасивішим?
Відповідь:
- Витка.
Маяковський і цегла. Ялта, 1926
А ще, Лілечко
Поети подарували своїй коханій Ля Брикець з її ініціали - "Л Ю Б". Помістившись в коло, ці літери складалися в нескінченну «LOVE».
https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A/api.soundcloud.com/tracks/78675944&color=ff5500&auto_play=false&hide_relatedfalse&show_comments=true&show_user=true&show_repost=false
С ***
День після смерті поета він був опублікований в газетах. заміткай Ось з нього:
Всі
Не відмивайте всіх, хто загинув, і будь ласка, не йде. Хлопці захопили її непристойно. Мама, сестри і товари, я бачу - це не спосіб (Я не рекомендую його іншим), але я не збираюся. Лілія, любов мене. Комрадська влада, моя родина – Лілія Брок, мати, сестри та Вероніка Вітолдовна Полонська. Якщо ви даєте їм гідне життя, спасибі. Подаруйте його до брюків, вони з'ясують. Як вони кажуть - інцидент ідеальний, любов човен збитий на життя. Я навіть з життям, і там немає необхідності в списку взаємоболів, неприємностей і відчуттів.
Дуже гарне перебування.
Володимир Маяковський.
номінальний #image8882410