У нашому раціональному світі, іноді трохи невинності і казок так не вистачає. І ніхто не знає це краще, ніж Cheshire Cat.
Веб-сайт 25 мудрих і одночасно найманих думок цього «гіду» на магічних світах. Цитати зібрані з книги Л. Каррола Аліса в Wonderland, фільм Тим Буртона з однойменної назви, а комп'ютерна гра American McGee's Alice.
- - Щось серйозно в цьому світі є смертельною помилкою.
- Чи є життя серйозним?
до О, так, життя серйозне! Не дійсно. . . - Я не божевільний, моя реальність просто відрізняється від вашого.
- Неважливо, як ви подивитеся, ви повинні подивитися в правильному напрямку.
- - Але я не хочу йти до божевільних людей.
до Не про що ви можете зробити це - ми всі божевільні тут, і я. - До тих пір, як ви маленькі, ви можете побачити, що невидиме вам.
- до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
- Корекція: ваш. Всі мої правила в шахті.
- Коли хтось голова знаходиться в хмарах, хтось серце отримує вологу.
- Я люблю горіхи: тільки вони розуміють світ навколо нас, тільки з ними я можу знайти спільну мову.
- Коли дорога є таємницею, спробуйте ходити в випадковому порядку. Запуск на вітер.
- Фолі - це ті, хто вибирає жорсткий спосіб.
- Конфіденція і незламність дві сторони однакової монети.
- Дивитися, дізнатися, діяти.
- Іноді відображення в дзеркалі є більш реальним, ніж сам об'єкт.
- Іноді в своїй божевільності я бачу стрибки реального таланту.
- Неінтелліджент не означає ignorant.
- Коли дива стає delirium, розум стає дивним.
- до Що ви знаєте?
- Ви не повинні розуміти мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. - Неважливо, чому великий Так, це.
- Сонце: Коли ударний молоток схожий на пістолет? Відповідь очевидна: коли ви хочете.
- до Які ці звуки над ними? запитав Аліса.
до О, це дива, Чеширська кішка пояснюється байдужими.
до Що робити? дівчина попросила.
до Як очікується, кішка щелепно. - Гаппенс. - Загадки, обіцянки, і хороші наміри нічого, але дія.
- У вас є два варіанти: один призведе до щастя, інші до Божества. Ми радимо Вам не помилитися.
- до Будь ласка, покажіть мені, де я повинен піти звідси.
до Де ви хочете піти? кішка відповів.
- Я не догляд - - Аліса сказав.
до Неважливо, куди піти, - сказав кішка.
- Просто отримайте десь, пояснив Аліса.
- Ви збираєтеся дістатися кудись, сказали кішка. - Ви просто повинні пройти досить довго. - Якщо вони роблять. Інше
- Говорячи про кровозмішення на столі зіпсує апетит.
- Зберіть те, що ви знайдете корисні. Прийняття до байдужості та нетримання. А потім, можливо, ви будете вижити.
- Ті, хто каже, що немає нічого кращого, щоб заспокоїти нерви, ніж чашка чаю, ніколи не насправді смакував справжній чай. Це як постріл адреналіну прямо в серці.
- Якщо чеширська кішка посміхається, хтось її потребує.
- до Де я можу знайти когось нормально?
- Десь, сказав Кіт, є нормальним. Кожен так відрізняється і різною. І я думаю, що це океї.
Дивитися також.:
Правила життя Аліси
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/pravila-zhizni-alisy-582255/