Демерсет Маугхем колись сказав, що за той час як люди вважали його гарним гумористом. Проблемою було те, що письменник розповів правду в своїх романах, і здавалося б, жарт іншим.
Веб-сайт Зібрав 25 щирих думок Somerset Maugham з романів «Театр», «Місяця і Пенні», «Точка Razor», «Бурден людських пристрастей». Його вирази неспокійні і дійсно хвилюючі, тому що це те, що людська природа все про.
Ніщо в світі легше, ніж утримати труднощі інших. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що Бог є або всередині мене або ніде. Не вірно, що страждання вродженим характером, іноді щастя досягається, але страждання в більшості випадків робить людину маленькою і вирокливою. Тільки жінка знає, що ще одна жінка здатна. Трагедія - це те, що ми хочемо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Не знаю, що ви є фольгою, ніж бути фольгою і не знаю його. Жінка приваблює чоловіків до неї, граючи на її чарівність, і тримає їх біля неї, граючи на своїх походах. Люди люблять робити задоволення того, що вони не розуміють. Від 25-річної дівчини і дружини одного віку. Люди просять думати, і тільки очікуємо похвали. Є лише два речі у світі, які виправдовують існування людини: любов і мистецтво.
Люди не повинні причин, щоб зробити те, що вони хочуть; вони потребують виправдання. Якщо ви починаєте думати про минуле, ви більше не маєте майбутнього. Ніщо залишається без наслідків. Покинути камінь в ставок і ви змінили Всесвіт трохи. Геніус нічого, крім нескінченної ефективності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Великої правди є занадто важливим для того, щоб бути новими. Не те ж, щоб розповісти про себе і почути її від інших.
Якщо він погоджується бути відповідальним за нього. Ніщо може бути зроблено, люди рідко задоволені тим, що вони мають, дати їм все нове і нове, і так без кінця. Людина не те, що він хоче бути, але що він не може бути. Проміси ніколи не забуті тими, кому вони даються і тим, хто їх робить. Якщо ви хочете, щоб вони виглядали на вас. Трохи поширене почуття, невелика толерантність, трохи почуття гумору, і ви можете отримати комфорт на цій планеті.
Зайдіть погляд.:
25 Цитати з Оскара дика, Уіттстмана всіх часів
25 Цитати з великого Dreamer Ray Bradbury
на www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-citat-velikogo-mechtatelya-reya-bredberi-698660/