421
Я хочу, щоб кожна жінка виглядала на 84.
Зустрічайте Carmen Dell'Oreface, 84, і вона модель. Кармен - це зйомки для найвідоміших глянцевих журналів у світі, йде на катанку і стає обличчям рекламних кампаній.
Секрет її краси і молоді дуже простий: вона любить спати і плавати багато, і займає вік наданих. Кармен не приховує, що він бореться за допомогою пластичних хірургів, адже «не завжди щось виправити тут і там». Але він визнає, що один «пластичний» недостатньо: тіло і думки повинні бути в порядку.
Кармен став моделлю у віці від 15 років, що діє на чохли Вогоги та Гарперського Базаару, а з тих пір вона не взяла участь у улюбленій річці на добу. Вона увійшла до Книги рекордів у вигляді подіумної моделі з найдовшої кар’єри.
До дня народження, Dell'Orefiche дав можливість інтерв'ю для популярного американського журналу New You, допускаючи:Я соромлюся секс, як я в їжі!? І вона буде вірити це, тому що не можна помітити темперамент Кармена, що вона спадала від свого італійського батька.
«Я жив дивовижне життя! «Чи знаєш багато старших жінок, чиї пенсійні фотографії брали Норман Паркінсон?» Вона сказала: Сальвадор Далі назвав Кармен його Мус.
Кармен не приховує, що мріє жити до 100 років, і планує вмирати в високих підборах.
р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На протязі багатьох років вона доведена до світу, що потрібно вірити в себе, не соромтесь свого віку, зайдіть все з життя і насолоджуйтеся кожним моментом. Це чарівний еліксир молоді.
номінальний #image15313360