694
15 блискучих котирування від Д. Комаровського
р.
Євген Комаровський – один з найвідоміших і авторитетних педіатрів на території колишнього СРСР, кандидат медичних наук, телеведуча і автор 15 книг по догляду за дитиною. Дуже легко презентує необхідну та корисну інформацію про здоров’я дітей та їх виховання. Саме тому Євген Олегович поважав багато батьків.
Веб-сайт Зібрав 15 кращих звітів Д. Комаровського, поради якого вже допомогли сотні тисяч людей.
через adme.ru
Євген Комаровський – один з найвідоміших і авторитетних педіатрів на території колишнього СРСР, кандидат медичних наук, телеведуча і автор 15 книг по догляду за дитиною. Дуже легко презентує необхідну та корисну інформацію про здоров’я дітей та їх виховання. Саме тому Євген Олегович поважав багато батьків.
Веб-сайт Зібрав 15 кращих звітів Д. Комаровського, поради якого вже допомогли сотні тисяч людей.
- 100% дорослих знають, як зробити дітей, але 99,9% не знаю, що робити з ними.
- Забезпечення психічного благополуччя матері догляд за дитиною є основним завданням батька. Це папа, яка зобов'язана зробити i в відносинах з родичами і сусідами.
- Щаслива дитина, в першу чергу, здорова дитина і тільки потім може читати і грати на скрипці.
- Щаслива дитина - це дитина, яка має як мати, так і батько, який забирає час не тільки любов, що дитина, але і любов один одному.
- Не число, ні якість педіатрів може вирішити проблему здоров'я дітей. І це неможливо, швидше за все, тому що зазначене здоров'я залежить набагато більше від мами і тато, ніж на всіх педіатрів.
- Дитина нічого не дала.
- По-перше, коли я підходжу до батьків часто хворих дітей, я часто раджу отримати собаку. Для собаки є реальною причиною, щоб дорослі ходили з дитиною 2 рази на день.
- Якщо ваша дитина хвора на цілий рік, не ходила і страждала, поїздка в дачу (сел. 30 км від міста, ліс, ріка) може бути набагато корисніше відпочинку на узбережжі Середземномор'я, навіть в п'ятизірковому готелі.
- Це те, що нормальна дитина повинна бути – худий і активний.
- Я впевнений, що більшість дітей народжуються здоровими, але вони позбавлені здоров'я ... батьки та медичні фахівці.
- Народжена дитина (гуман куб) - це той самий біологічний об'єкт, як вовк, свиней або ведмедя куб. Тому найважливіше завдання на початку життя не втратити біологічну, щоб мати можливість розвивати суспільство.
- Суть і ідеологія одноразових підгузників: підгузник не потрібна дитині! Мати дитини потребує підгузників!
- Головне - щастя і здоров'я сім'ї. Сім'я не повинна жити в інтересах дитини, але в інтересах сім'ї. Я не можу уявити дитину, що отримує шоколадний бар, не розділяє його на три частини.
- Найголовніше, ви не є центром Всесвіту. Ми, сім'я, є центром Всесвіту. Доброго дня! Поділіться хорошим: настрій, харчування, речі. Ні змія.
через adme.ru