577
Цей хлопець дійсно дратував сміття. І це те, що він зробив. й
Нідерландський Томмі Клін, вентилятор велосипеда, був колись розчарований державою променаду міста. Немає того, що я збираюся очистити величезну кількість сміття. Молода людина вирішила цю проблему самостійно: з кожним днем він прокинувся 30 хвилин раніше, щоб заповнити один мішок з сміттям. Томми розмістили фото очищення на Facebook і отримали допомогу від 180 осіб.
Це його історія.
- Я їздию на велосипеді щодня. Я люблю це місце, крім сміття: весь берег забруднюється сміттям, що залишилася з пікніків.
Один день я був так втомився від перегляду, що я хотів вирішити проблему.
Займав мене 30 хвилин, щоб зібрати 1 пакет сміття.
Але 1 сумка не вирішувала проблеми. Тоді я пообіцяв себе, що я збираю 1 сумка щодня.
р.
Протягом тижня було зібрано 20 мішків сміття, а частина набережної значно трансформувалася.
Я розповідав мої друзі на Facebook, вони розповіли своїх друзів, було 180 людей у нашому місті, які вирішили допомогти мені очистити набережну.
Я просто розповім, -Це тільки займе 30 хвилин, і ви будете приємно здивовані, наскільки добре ваше серце буде після цієї роботи. Оскільки це велике значення. й
Це останній пакет сміття.
р.
Я хотів передати всім просту ідею, що навіть 1 сумка з трави в день може допомогти.
Коли сайт був очищений, цей птах будував гніздо тут.
Прийміть приклад від цього хлопця. Він зробив все правильно! Ми повинні почати з себе: не засмічує, не чекаючи їх на очищення. Всім відомо про грязь на вулицях, в парках, лісах і на берегах водойм. Цей хлопець дійсно хороший на ньому!
номінальний #image15364910
Це його історія.
- Я їздию на велосипеді щодня. Я люблю це місце, крім сміття: весь берег забруднюється сміттям, що залишилася з пікніків.
Один день я був так втомився від перегляду, що я хотів вирішити проблему.
Займав мене 30 хвилин, щоб зібрати 1 пакет сміття.
Але 1 сумка не вирішувала проблеми. Тоді я пообіцяв себе, що я збираю 1 сумка щодня.
р.
Протягом тижня було зібрано 20 мішків сміття, а частина набережної значно трансформувалася.
Я розповідав мої друзі на Facebook, вони розповіли своїх друзів, було 180 людей у нашому місті, які вирішили допомогти мені очистити набережну.
Я просто розповім, -Це тільки займе 30 хвилин, і ви будете приємно здивовані, наскільки добре ваше серце буде після цієї роботи. Оскільки це велике значення. й
Це останній пакет сміття.
р.
Я хотів передати всім просту ідею, що навіть 1 сумка з трави в день може допомогти.
Коли сайт був очищений, цей птах будував гніздо тут.
Прийміть приклад від цього хлопця. Він зробив все правильно! Ми повинні почати з себе: не засмічує, не чекаючи їх на очищення. Всім відомо про грязь на вулицях, в парках, лісах і на берегах водойм. Цей хлопець дійсно хороший на ньому!
номінальний #image15364910