566
20 Залізні котирування маргарету Щочер
Мар Що може бути викликаний однією з найсильніших жінок в історії людства. Нейфрайма будь-яких труднощів, подолання будь-яких перешкод, вона зуміла провести прем'єр-міністр Великої Британії протягом 11 років, стати першим і поки єдина жінка не тримає цю позицію.
Веб-сайт Зібрав мудрість і точну казку про залізну леді, яка вона залишилася позаду як спадщина.
Коли жінка показує характер, кажуть «розумні». Коли людина показує характер, кажуть «великий хлопець». Поразка? Я не розумію значення цього слова. Кожна жінка, яка знайома з проблемами ведення господарського господарства, близька до розуміння проблем державної влади. Ростер може згорнути добре, але курка все ще кладе яйця. Не пам'ятаєш Добрий Самарітан, якщо він мав тільки хороші наміри. Він також мав гроші. Якщо ви хочете обговорити щось - перейдіть до чоловіка, якщо ви хочете дійсно зробити - перейдіть до жінки. Будинок має бути центром, не межею жіночого життя. Особисті атаки на мене тільки радіти. Не існує інших політичних аргументів, що залишилися для ворога. Вам необхідно добре вивчити ваш ворог, потім один день ви можете перетворити його в друг. Зробіть все з відкритим серцем не гарною ідеєю. Серце має залишатися замкненим, тому він працює краще. Без господарської свободи не існує жодної іншої свободи. 90% наших турбот про речі, які ніколи не трапляються. Замороження країни не обов'язково будується на власних природних ресурсах, це можливо навіть при відсутності природних ресурсів. Найголовніший ресурс – особа. У штаті необхідно створити основу для розквіту людського таланту. Жінки краще, ніж чоловіки, говорячи ні. Сьогодні, жінки мають безліч можливостей, щоб довести себе: деякі з нас навіть країн-членів. Але, щоб бути чесним, ми більш придатні до червоної кулі, ніж байонет. Як правило, мені потрібно 10 секунд, щоб сформувати думку про людину, а потім вона рідко змінюється. Політ дуже дорогий сьогодні, але не має ціни на всі. Якщо мій критик побачив мене ходьба на Тюмах, то скажуть, що вона не могла купатися. Не варто погоджуватися з співрозмовником, щоб знайти спільну мову з ним. Важна жінка – це справжня леді. Якщо ви повинні нагадувати людей, які ви, ви не можете. Джерело: pinterest
на www.pinterest.com/apacheboy3638/margaret-thatcher/