20 жінок, які абсолютно красиві в своїх 40-х

Р

Ці жінки захоплюють мільйони. Тексти пісень, а це означає: Їх талант вражає, і краса здається незрівнянним. Вони більше 40, але вони все одно виглядають чудово і чудово.

Веб-сайт Я захоплюю ці красуні, які протягом багатьох років стали більш розкішними.

Monica Bellucci 50 років

Італійська дива залишається стандартом жіночності і краси. Зрозуміло, актриса не сидить на дієтах і обходить фітнес-клуби. «Я люблю себе занадто багато. Я не можу кататися з спортом і голодом. Люблю себе, і вам не потрібно брекетів або косметичних втручань. й

Halle Berry - 48 років

Так як вона стала Міс США 1986 року, понад 20 років пройшли. Незважаючи на цукровий діабет і пізнішість, у віці 48, актриса прекрасно вдається виглядати.

Мерил Стереп 65

Актриса ніколи не фанатично лікувала свій зовнішній вигляд. Схреп вважає, що ви повинні підходити до краси і здоров'я мудро. Головний секрет легендарної кінозірки – це позитивний погляд на мир і модерацію.

Penelope Cruz 40 років

«Я ніколи не спробував приховати мій вік. Коли я дивлюсь на актори, я розумію, що вони ніколи не соромляться своїх років. Жінки люблять Софія Лорен і Аудрі Хепберн витримані красиво.

Salma Hayek, 48 років

Як говорить Сальма, вона навчилася подбати про себе в ранньому віці від її бабуся, який працював в перукарні і прищеплений в її грандіозному почуттях краси. Вона була алхімічною і ввічливою в одній людині, і від неї я дізнався багато секретів краси.

Renata Litvinova 48 років

р.

Іноді я дивлюся на мої фотографії і думаю, «Дов! Як красиво я вік! На 48 вона виглядає більш ефектно, ніж багато двадцять років дівчат.

Анджеліна Джолі 39 років

р.

Неймовірно визнана найкрасивішою жінкою на планеті. У червні вона буде 40 років, але її спекотні губи, заточений ніс і бездоганні брови, а також образ в цілому, продовжують милуватися.

Юлія Робертс, 47

р.

У той час як кожен стверджує, що роль в бездоганній краси Юлії відіграла генетичність, і які наповнювачі та ін'єкції ботокса, актриса сама розповідає про збалансовану дієту та активну фізичне навантаження і вірить, що головне в житті є психічним балансом.

Мадонна 56 років

Незважаючи на свій вік, Мадонна ще виглядає чудово. Це особливо вірно з її фігури. Співачка позбавляє багато часу на спорт і контролює харчування.

Дженніфер Лопес, 45

Лепц ніколи не втомився, що вона все ще в ідеальному вигляді.

Cindy Crawford є 47

У той час як багато моделей закінчують кар’єри на 25, супермодель 90-х років ще неймовірно затребуваний.

Cate Бланкет, 45

Високий, тонкий, з порцеляною шкірою. Не дивно, що в 1999 році народний журнал включив акторку «Оскар» у списку найкрасивіших жінок світу. Секрет її чудотворного відновлення був її генами і радості материнства.

Гвинет Пальто, 42

«Ви знаєте, я люблю зморшки і я люблю спосіб, що я шукаю. Звичайно, іноді я впадаю в критик і почати турбуватися про це і що, але насправді я намагаюся не помітити мої можливі недоліки. Я оцінив життя і роки, я жив і досвід, я отримав.

Carmen Dell'Oreface, 84

Ця 83-річна модель на вершині популярності в цей день. Зрозуміло, вона більш популярна, ніж деякі молоді моделі.

єва ангеліна41

У всіх фотографіях актриса виглядає чудово. Навіть на фото без макіяжу. До речі, згідно з Євою, вона не піклується, як вона виглядає на великому екрані.

Ingeborg Dapkunaite52 років

р.

«Ат 50, будучи придатним і щасливим? Так, це можливо! Головне - навколишнє середовище близьких людей і ваших улюблених робіт. й

Гейді Клюм41

Клум зберігає таку спокусливу фігуру, яка не дивно, що екс-супермодель, телеведучий і мати чотирьох знайомих 27-річного чоловіка.

Демі Моор52

р.

Завжди добре занурюється і вписується, вона не дивиться в її віці. Секрет молодості Деми – це неоднозначне особисте життя. Вона завжди була зацікавлена у чоловіків, ніж дієти.

Charlize Theron є 39 років

Незважаючи на свій вік, Charlize продовжує будувати активну творчу кар’єру та зареєструвати багатомільйонні контракти з провідними косметичними брендами. Її секрет активний спосіб життя: вона працює вранці і намагається пройти якомога більше.

Софія Лорен - 80 років

Італійська кіно легенда Софії Лорен - 80 років, і вона ще може дозволити собі кольє і тісні вечірні сукні.

номінальний #image15485410

Категории

Смотрите также

Новое и интересное