6 дитячих казок, значення яких набагато глибше, ніж здається

Ми втрачаємо свого дитинства, але зберігаємо його. Саме тому ми любимо історії. Багато хто з них варто прочитати не тільки в юному віці, але і в дорослому віці, тому що вони наповнені набагато більше значення, ніж ми думаємо в дитинстві. Веб-сайт Я збиралась для вас, щоб ви зрозуміли, які варто прочитати.

Все про Moomin Trolls від Tove Jansson

Ви можете сидіти на місті і дивитися потік води. Або бігти, або блукати навколо ковпачки в червоних чоботах, або закручувати і слухати дощ збивається на даху.
Дуже легко.

Поліанна, Елеватор Портер

Після того, як з'ясувати її niece з її повсякденною рутину, Міс Polly rose від її стілець і очолював для виходу.
- Але Тітка Polly!' знебочений Pollyanna в лямці. - Тітка Polly! Коли я живу? Ви не залишили мене в будь-який час.
- Чи жити? Тітка Polly підняла свої брови. Що ви знаєте, моя дитина? Ми живемо до того, як Бог забирає нас до себе. І ви живете незалежно від того, що ви робите.
до Ну, так, так, Тітка Polly! Звісно, до тих пір, як я працюю, я не зупинюся дихання або переміщення. Але це не означає, що я живу. Коли я спати, я дихаю, але я не. Коли я кажу жити, Тітка Polly, я маю на увазі, я можу зробити те, що я хочу.

"Майстер міста Емеральд",
Олександр Волков

Еллі прогулявся мисленням і не помітив Scarecrow падіння в отвір. Він мав зателефонувати друзям за допомогу.

- Чому ви не пішли? запитав Залізний Людина.

- Я не знаю! Scarecrow відповів відверто. Ви бачите, мій голова наповнений соломкою, і я піти в Goodwin, щоб попросити деяких мозків.

- Гаразд! - сказав Вудман. У будь-якому випадку мозок не найкращий у світі.

до Ось ми йдемо! - Scarecrow був сюрприз. - Що ви думаєте, що?

- Я використовував, щоб мати мозку, залізо Woodcutter пояснено. Але тепер я повинен вибрати між мозку і серцем, віддаю серце.

- Чому? Сcarecrow запитав.

- Брати не змушують людей щасливими, а щастя краще на землі.

«Ралі, ми завжди будемо?» Сергія Козлова

- Я знаю, що я бажав найбільше? - Думка, - сказав Ведмідь Hedgehog. Більшість з усіх, я хотів би бачити кожну голку, виростити на бампі.
до Що б виростити?
до Тексти пісень, а це означає: А потім ви будете справжнім дерево і жити сто років.
до Це добре. Як би ви сказали мені?
- Я підбираюся до вершини і збиваю в темне.

The Little Prince від Antoine de Saint-Exupery

- Я послухав її в вагу, маленький князь колись сказав мені. Ніколи не слухайте, що говорять квіти. Ви просто повинні подивитися на них і занурити їх. Моя квітка дав аромат до моєї цілої планети, і я не можу радіти в ній. Ця розмова про кігтів і тигрів... Вони повинні доторкнутися до мене, і я сердився. . й

І він зізнався:

- Я нічого не розумію! Не слід судити за словами, але за ред. Вона подарувала мені її запах, вона підсвітила життя. Я не повинен працювати. За цими патологічними хитрощами і хитрощами, що довелося вгадати ніжність. Квіти так несуть! Але я був занадто молодий, щоб любити.

«Якщо я не на всіх» Сергія Козлова

Увечері в Hedgehog і Ведмідь збираються на Hedgehog, потім в Ведмідь і розповідають про щось. Так сьогодні Hedgehog сказав в Ведмідь:
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Ведмедя недбалий.
- Уявіть собі, я не тут, ти сидить окремо і розмовляю нікому.
до Де ти?
- Я тут.
до Що не буває, - сказав Ведмідь.
- Я думаю, що так теж, сказав Гівег. - Але все різко, я пішов. Ти один. Що робити? й
- Я повертаю його вниз і ви знайдете його!
- Ні мені, ніде !!!
- Потім, потім... Потім я буду виходити в поле, сказав Ведмідь. І я кричу, "Eh-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e!" і ви почуєте і кричить, "Bear-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o!" Про нас
- Ні, сказав Гівег. - Я не трохи пішов. Ви знаєте?
- Що робити для мене? - Злий Ведмідь. - Якщо ви не тут, я не. Про це?

Читати далі продовження збору.

Вам також сподобається.
20 книг батьки повинні читати дітям до того, як вони виростають
Хороші казки Сергія Козлова

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/milye-dobrye-skazki-sergeya-kozlova-782660/