416
Лист від вихідної дівчини
Атена Орхард завжди був життєрадісною і симпатичною дівчиною, близьким спортом і доглядом за братами і сестрами. Однак у віці від 12 років вона раптово зламана. В результаті дослідження лікарі здійснили роздратування діагнозу - остеосаркома, форма раку кісток. Вона підірвала екстрену 7-годинну операцію для видалення пухлини на її хребта після хіміотерапії.
Дівчина втратила волосся і багато сил, але не її позитивного ставлення. Незважаючи на лікування, стан Атени швидко погіршується і вона загинула в домашніх умовах, оточених її родиною.
р.
На тижні після похорону батьки Атени розпочали розбирання речей Атени і знайшли на задній частині дзеркала серцебиття, яке було написано для своїх близьких і всіх людей. Веб-сайт Він написав глухий лист дівчини. Багато дорослих часто забувають ці прості істини життя.
Мати Атени пообіцяли зберегти це дзеркало завжди, щоб перечитати її слова і відчувати, що дочка все ще з ними.
Веб-сайт: www.flickr.com/photos/44669483@N04/7529752252
Дівчина втратила волосся і багато сил, але не її позитивного ставлення. Незважаючи на лікування, стан Атени швидко погіршується і вона загинула в домашніх умовах, оточених її родиною.
р.
На тижні після похорону батьки Атени розпочали розбирання речей Атени і знайшли на задній частині дзеркала серцебиття, яке було написано для своїх близьких і всіх людей. Веб-сайт Він написав глухий лист дівчини. Багато дорослих часто забувають ці прості істини життя.
- Щастя залежить тільки від нас. Ймовірно це не щасливе закінчення, але сама історія.
- Значення життя є значущим життям. Різниця між звичайною і неординарною – невелика «не».
- Щастя - це напрямок, не мета. Дякую за те, що тут. Будьте щасливими, будьте вільними, вірте, завжди бути молодими. Ти знаєш своє ім’я, але не моя історія. Ви чули про те, що я зробив, але не те, що я пішов.
- Любов є як скло: надзвичайно красиве, але крихке.
- Любов є рідкісним, життя дивний, нічого триває назавжди, зміни людей.
- Щодня особливий, живить його до повного, тому що завтра ви можете знайти, що у вас є невиліковне захворювання. Поганий спосіб життя.
- Любов не те, як часто ви думаєте, але скільки ви можете довести його своїми діями.
- Любов - це вітер: ви можете відчути його, але ви не можете побачити його. Я хочу, щоб любити когось і відкрити своє серце до них. Любов не з ким ви бачите своє майбутнє, але з кимось не бачите. . й
- Іноді любов болить. Я боїв себе зараз. Дитина, я можу відчути біль. Мрії замінили реальність. Він болить, але я звик до неї.
- Не торкайтесь, що я знаю, що ми зустрінемо.
Мати Атени пообіцяли зберегти це дзеркало завжди, щоб перечитати її слова і відчувати, що дочка все ще з ними.
Веб-сайт: www.flickr.com/photos/44669483@N04/7529752252