Голлівудська актриса, без якої ваш мобільний телефон і Wi-Fi не працюватимуть

Сьогодні вона не повинна бути без силікону. Але на початку 30-х років люди цінували природну красу, тому натовпи чоловіків в Австрії, Німеччині та Чехії велично виглядали на юному німфському крохалі в фільмі Екстайсі.
Плівка була заборонена, обрізається, але неважливо. Європа дізналася нове ім'я - зірка Hedy Kisler спійманий вогонь.

Мільйонери і аристократи намагалися виграти своє серце, і вона зробила свій вибір - це стала виробником, дилером зброї, австрійським мільйонером 33-річного Фріца Мандл. Мандл зробив один з найбільших загонів Європи шляхом продажу передових систем зброї до Німеччини з порушенням Угоди про Версальлес.

У сьомий замок біля Зальцбурга були оточені прекрасними краєвидами, ретельно відібраними конями, розкішними автомобілями. Що ще потребує життя? Але Він не був достатнім. У соціальних зборах, з байдужістю взяли участь переговори з політиками, науковцями, бізнесменами.

Тоді вона втомилася від усього цього, і в кращих традиціях Голлівуду, вона лягла до Голлівуду. Hedi втекти у формі покоївки. Після отримання розлучення в Парижі вона пішла в Лондон і звідти до Нью-Йорка.

На парі «Норманди» вона йде з Лондона в Нью-Йорк. У Голлівуді актор не доведеться ходити по дверцятах, кінобюджет 1933 року був занадто гучним, щоб забути режисерами. Однак, щоб не викликати подібні асоціації з пурітанською громадськістю Сполучених Штатів Америки, вона радить взяти псевдонім. Hedy Kisler стає Hedy Lamarr. Права на «нормандії» призначає прибутковий контракт із засновником студії MGM Louis Meyer. Новий раунд кар’єрних розгортань запаморочення. В цілому, Гей Ламарр заробив $ 30 млн від зйомок.

У новому житті він знятий, одружився. Після, двічі. Він був шістьма, і кожен був щасливим.

Тим часом пожежа війни зламалася в Європі, фашизм приурочила Європу.
Хайд взяв все, що сталося в її батьківщині до серця. вона була єврейською. Вінди інколи згадував єврейський чоловік, який подав руки нац.

Вона згадувала кожну розмову. На створення керованої зброї різних видів працювала лабораторія свічок. Випробувано варіант контролю дроту, який випробувано на оболонках гармати, доведено запобіжний у водному середовищі, і радіоз'єднання було запропоновано для обертів. Так, ти, пам'ять бога була хіппети цих сузір'їв, технічні умови поступово складалися в мозаїку.

Габаритний зображення

Віні реалізував, що вона може бути корисною для своєї країни. Вона підібрала підручники, блокноти і олівцем. А потім починав найяскравіше, що можна уявити.

Це дійсно простий! Як це не було? Технологія передавання шумостійкої радіо очевидна: вам просто потрібно змінити частоту випадковим чином весь час над широким діапазоном, якось синхронізація передавача і ресивера!

Зрозуміло, це було набагато важче, щоб отримати наукову спільноту, щоб вірити, що ви не змогли тільки посміхатися. . й

І тут ми не просто краса, але людина, винаходи яких ми використовуємо щодня.

• Ця людина на малюнку придумала, що тепер основа GSM, GPS, Bluetooth та Wi-Fi 802.11.
  • Ця людина розробила принципи шифрування інформації для постійних незакритих каналів зв'язку.
  • Завдяки цьому ви зараз сидите на мережі Wi-Fi без побоювання, що хтось інший буде сидіти на вашому каналі, адже технологія системи секретного зв'язку не дозволяє нікому з-за кордону до "заходу" в цей канал.
Без винаходу Ламарра, військові супутники не будуть літати і стільникові телефони не будуть працювати, і не варто говорити про навігаційні системи. Я, можливо, хтось інший був придумав, але вона була Голлівудська кінозірка.

Ентузіасти бездротових комп'ютерних мереж, випадково незважаючи на це неймовірна історія, спробували познайомитись з Hedy до з'єднаної медалі заслуги та на нагороду IEEE - невдало. У 1997 році отримала нагороду Electronic Frontier. «Це час», – це її реакція. Ламарр відмовився від участі у церемонії та не приймає журналістів. «Не думаю, що я поганий, я просто не хочу бачити всіх». Нагорода була надана їй тільки сином, Ентонієм.

За свій внесок у здобутки кінотеатру Hedy Lamarr присуджено зірку на Голлівудській прогулянці слави. 9 листопада — День винахідника в США.

Веб-сайт: http://www.facebook.com