444
Чому дисципліна більш важлива, ніж мотивація
блогер Збинек Драб опублікував замітку про те, чому дисципліна більш важлива, ніж мотивація для досягнення цілей.
Є два основних способи зробити щось:
- Першим, найпопулярнішим і подрібненим неправильним, є намагатися мотивувати себе.
- Другий, менш популярний і повністю правильний вибір – розробити дисципліну.
Яка різниця? Мотивація, як правило, базується на помилковому припущенні, що специфічний психічний або емоційний стан необхідно виконати завдання.
Це абсолютно неправильне сприйняття.
Дисциплін, навпаки, відокремлює активність від настрою і почуттів, і тим самим обходить проблему. Наслідки притулку.
Успішне завершення завдань призводить до внутрішніх станів, які здаються необхідними для хронічних прокрастинаторів, щоб розпочати роботу.
Просто поставте, щоб почати навчання, ви не повинні чекати, поки ви не будете в олімпійській формі. Ви, навпаки, поїзд для досягнення цієї форми.
Якщо дія приводиться почуттям, чекаючи на правильне ставлення стає особливо неспроможною формою прокрасти. Я знаю, що це все занадто добре і хотів би, хто, щоб вказувати його до мене 20, 15 або 10 років, перш ніж я відчував різницю в моїй шкірі.
Якщо ви відчуєте, що ви готові зробити щось, ви зробили. Ось як наближуються петлі прокрастинатора.
р.
На своїй підставі мотивація хаса наполягає на дитячій фантазії, що нам потрібно зробити те, що ми робимо. Проблема обрамлена наступним чином: "Як я можу налаштувати себе, щоб зробити те, що я вже вирішив зробити з мозку?" - Погано.
«Як я усвідомлю свої почуття як безперечно і почати робити речі, які я свідомо хочу зробити?» Зняття полягає в тому, щоб зрізати зв'язок між почуттями і діями, і робити те, що потрібно робити будь-яким чином. Ви почуваєте себе добре і енергійно пізніше.
Мотивація – неправильний спосіб. Я 100% впевнений, що це неправдиве обмеження – основна причина багатьох людей у розвинутих країнах, які просто сидять у своїх брюках, грають Xbox і masturbate, замість того, щоб зробити щось корисним.
Беліф у мотивації – це наслідок психологічних проблем. Оскільки реальне життя в реальному світі іноді вимагає людей, щоб зробити речі, які ніхто не може прийняти з ентузіазмом, «мотивація» переходить в неприпустиму перешкоду в спробі європейського ентузіазму для того, що об'єктивно не заслуговує його. Єдине рішення, крім фольги, є забути про це «кономічний розум». Це жахлива і непристойна дилема.
Я люблю ці таблетки так багато, я дійсно хочу заповнити формулу для розрахунку річних доходів, я люблю свою роботу так багато! й
Дуже кращий сценарій - це підтримка санітарії, яка на жаль, прагне бути незрівнянним як моральна недостатність: "Я все ще не схожа на мій безцікавний папір-розсіяти роботу", "Я все ще віддаю перевагу пиріжкам над брокколі, і не можу схуднути, можливо, я просто ослаблюючу", "Я повинен купити ще одну мотиваційну книгу". Булшит. Критична помилка полягає в тому, щоб розглянути такі випадки в контексті мотивації або її відсутності. Відповідає дисципліну, не мотивація.
Мотивація має крихітний термін зберігання і потребує постійного оновлення.
Мотивація полягає в тому, що ви вручну натискаємо ручку для збільшення тиску. У кращих магазинах і перетворення енергії для конкретного призначення. У той час, коли це правильний підхід - Олімпійські змагання та джейлбрейк приходять на розум. Але це страшна основа для повсякденної діяльності, і навряд чи допомогти досягти довгострокових результатів.
Дисциплін - це двигун, який колись почав і постійно постачає енергію в систему. Продуктивність не має необхідних психічних станів. Для послідовних, довгострокових результатів, дисципліна мотивація труб (розширює кола навколо неї, надає шильбан і з'їдає свій обід). В кінці мотивація є спробою досягнення держави готовності до деяких дій. Дискиплін, коли ви робите щось навіть, коли ви не зможете.
Після цього ви відчуваєте себе добре. Дисциплін, в короткому режимі, це система, а також мотивація одночасно схожа з метою. Симметрія там. Дискиплін – це щось більш-менш постійне, а мотивація – це
Як розвивати дисципліну?
Приблизні звички - починаючи з дрібних, навіть мікроскопічних, набравши імпульс, використовуючи їх для подальшої зміни в побуті, побудувати позитивну петлю.
через siliconrus.com/2015/04/discipline/? від=rss
15 прохолодних страв, які можна варити в 15 хвилинах
Це те, що відбувається, коли дизайнер переходить в маленьку квартиру.