Це моє місто мрії!

Це моє місто мрії!

У південному іспанському місті Маринлянда немає поліції, злочину та безробіття. Вже кілька тисяч людей тут живуть, і вони створили власну соціальну демократичну етопію.

Це моє місто мрії!

Місцеві жителі охоче заслуговують до свого міського голови Хуан Мануель Санчез Гордільо. На висоті фінансової кризи в 2008 році він організував рейди громадян в грокерські магазини, де вони не брали в собівартість продуктів, які не змогли купити: вершкове масло, рис, квасоля.

Це моє місто мрії!

Після цього Горділло не тільки не підійшов до в'язниці, а й став мером міста і вдалося реалізувати утопію соціаліста. Він побудував місто, де продукти харчування та інші потреби були достатньо для всіх.

Це моє місто мрії!

У місті з’явилась сільськогосподарська кооперація, в якій майже всі її мешканці. Прибуток ділиться однаково і щомісяця становить близько 1200 євро на особу.

Це моє місто мрії! р.

Для тих, хто хоче побудувати власний будинок, слід звернутися до муніципалітету і зареєструвати договір.
Якщо площа будинку не перевищує 192 квадратних метрів, адміністрація сплачує за його будівництво.

Це моє місто мрії!

Єдиний стан для оплати влади 15 євро на місяць для відпочинку їх життя. А будинок, побудований з грошима громади, покупець може тільки продати міський зал.

Це моє місто мрії! р.

Mayor Juan Manuel Sanchez Gordillo.

«Ми повинні переосмислити наші цінності, цінності споживача. Якщо ви забудете про гроші, самопочуття і індивідуалізму, ви можете побудувати набагато більш процвітаючі, щасливі і просто суспільство.

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)