Це простий сюжет, який добре знеболюється.

, Україна

Після того, як в квартирі молодої жінки цвітуть кактус. До цього він застрягнув на підвіконня на 4 роки, як рум'яну, так і неохайну сініку, і раптом такий сюрприз. «Чому я думав зло, без душу», - сказала жінка. Це не вірно, безглуздий і злий какті не цвіте.

У приємних думках про квітучий кактус, вона випадково приступила на нозі похмурого чоловіка на підлозі. До свого знака вона не кричить як звичний з образом: «О, якщо ви такий джентльмен, то поїдете по таксі!», але посміхнені:

до Не сердитися з мною, будь ласка, у мене немає нічого тримати, якщо ви хочете - крок на нозі занадто і бути навіть.

Товстий чоловік кинув, що він збирається сказати про неї. І пішов він на станцію і, купивши газету, замість того, щоб поцікавитися продавцем, яка була плутана з числом змін, він назвав її шпилькою, і сказав їй:
до Я не знаю, що я з ранку.

Відповідач, який не чекав такої відповіді, став емоційним і давав два старі журнали і цілу стеку старих газет безкоштовно до пансіонату - звичайний покупець, який любив читання преса, але купив тільки одну дешеву газету щодня. Звісно, непрозорі товари повинні бути виписані, але будь-які правила можуть бути обрізані.

Задоволений старий чоловік пішов з дому з стечкою газет і журналів. Зустрівшись з сусідом з верхнього поверху, він не зробив свого щоденного скандалу на тему: «Ваша дитина схожа на слон, що стикається навколо квартири і заважає відпочивати, потрібно виготовити краще», але подивилися і здивували:
- Як виросла дочка. Я не можу з'ясувати, що вона виглядає більше, як ви або її батько, але вона буде красивою, я отримав лизати очі.

Сусід взяв дитину в сад, прийшов до роботи в реєстрі офіс і не кинувся в приступному бабуся, який зробив призначення з лікарем вчора, але прийшов сьогодні і сказав:

- Приїжджайте, не хвилюйтеся, я забуджу свій бізнес іноді. Я чекаю з лікарем, якщо він може бачити вас.

Бабця, отримавши на прийом, не вимагає призначити її дуже ефективний, але недорогі ліки, які можуть миттєво допомогти вилікувати хворобу, погрожувати при відмові писати скарги на всі екземпляри до Страсбурга суд з прав людини, але зважився і сказав: «Я не зовсім не з розуму, я розумію, що старий вік не залікував, але ви, лікар, пробачте, що я перетягни вас постійно, як працювати. й

А лікар, заголовок будинку ввечері, раптом запам'ятав його бабуся і приймав на неї. Він раптом подумав, що життя в своїй звичній бюстці мухається, і, відсмоктуючи до різкої щітки, припинився в найближчому супермаркеті, купив букет квітів, торт з кремовими трояндами і поїхав в зворотному напрямку. Він прийшов в будинок, пішов до третього поверху і збивається на двері.

- Я думав, чому ми ділимося як діти, граючи в пісочниці? Я купив вам торт, але я випадково кладаю мій бюлетень на ньому, і він змащений. Але це не страшно, не вплине на смак. Я також купив квіти, але вони також отримали трохи відступаючи в одному бюлетеню. Але можливо, вони будуть.

до Повернемося, жінка відповів, ми поновимо їх. У мене є новини. Я прокинувся сьогодні, дивлячись на вікно, і мій cactus глянцевий. Дивитися?

Автор: Наталія Вави
Ілюстрація для попереднього перегляду: Катерина Гончарова

Дивитися також:
Це найкраща історія, яку я прочитав останні шість місяців.
Перевірити цей пост і ніколи не посміхатися.

www.adme.ru/zhizn-dobro/poprobujte-posmotret-etot-post-i-razu-ne-ulybnutsya-860710/