Які 10 найщасливіших країн світу виглядають як

Щастя важко вимірювати, іноді складається з дрібних речей, які не можна закріпити будь-яким пристроєм. Тексти пісень, а це означає: Ми люди люблять робити неможливо. Щорічно публікуємо звіт про Світ щастя. Враховує безліч різних показників, алеВеб-сайт Серед найщасливіших країн світу є країни, які не живуть в найзручніших куточках планети. Вони оточені такою красою!

10 місце - Австралія Це здається, що це займе життя, щоб побачити всю природну красу Австралії. І це не підрахунок Великого Бар'єрного рифу і дивовижних тварин, які не знайдені на будь-якому іншому континенті.

Я хочу піти в Австралію!

9 місце – Нова Зеландія З часів «Лорду Кільця» кожен знає, що Нова Зеландія є найкрасивішим місцем на планеті. Місцеві жителі оплачують за це постійними землетрусами, але туристи залишають незліченно.

8 місце - Швеція Ця країна прикрашена снігом, північними світильниками, а також розкішними замками і палацами.

7 місце - Нідерланди Нідерланди – країна млинів, біла овець на паводкових луках, тюльпанах, велосипедах і каналах.

6 місце - Фінляндія Батьківщина всесвітньо відомого Санта Клауса та Мумі. Найдовший і веселий персонаж в історії людства.

5 місце - Канада Вирізати річками і бухтами, земля Канади, здається, створена для фотосесій. Національний парки, підвісні містки, ведмеді, Niagara Falls - завжди є чим милуватися.

4-е місце - Норвегія Тут сувора північна романтика, форди, лід і ауроса. Це найбільша країна «Богатир» на всій земній кулі. Тут народжуються тільки вікінги і Валкірі, в яких кров захоплюють небезпечні і славні пригоди.

Я хочу піти в Норвегія!

3-е місце - Данія - прекрасне озеро з піщаними пляжами, такими як іграшка, пряники та старовинні романтичні фортеці, деякі з яких відкриті як готелі.

2-е місце - Ісландія Місцеві пейзажі так далеко від звичайного, що вони дозволяють знімати фантастичні фільми без будь-яких декорацій.

2416541

Я хочу Ісландію!

1 місце - Швейцарія Життя тут протікає на тлі романтичних альпійських схилів. Найгірша країна в Європі. У Швейцарії вони роблять всесвітньо відомий шоколад. Він відомий своєю здатністю зробити людей щасливими.

Зайдіть погляд.:
10 Ідеальних країн для подорожі
Це не роликовий берег, але міст в Японії.
280 сайтів для всіх, хто любить подорожувати

www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/280-sajtov-dlya-vseh-kto-obozhaet-puteshestvovat-912210/