12 Золоті правила Майя Плісецької

Кожен, хто бачив її на сцені, відзначив неймовірну пластичність і витонченість балерини. Вона взяла мистецтво балету на новий рівень. Але це не просто танець, який був особливим. Яйця навчила її витривалість, прямолінійність і безболісність. Веб-сайт З повагою і вдячністю він надає кілька правил життя Майя Плицецької.

Не втечу зморшок. Стара людина або стара жінка смішна. Ви знаєте, є старий сад і новий сад. Якщо він добре занурився або не є іншої матерії. Це те ж саме з обличчям людини: завжди видно, чи він захоплений або нехтує. Я ніколи не хотів їздити і переробити. Я думаю, що закінчився розширенням своєї кар’єри етапу: У мене були невичерпні ноги. Я покажу вам, не знаю: Мені нічого не заздрити. Господи дав мені здібності і хороші дані, я танцював багато балетів у Большому театрі, я зданий мати світову популярність. І найголовніше, у мене є чудовий чоловік, що ще може я хочу?

Люди не діляться на класи, раси, державні системи. Люди діляться на хорошу і погану. Так само, як це. Хороший виняток завжди подарунок від Heaven. Я люблю пиво з ковбасами більш ніж солодкими. В цілому люди нічого не придумують, ніж звичайний хліб і вершкове масло. Все моє життя я люблю нові, все життя я шукаю майбутнього, я завжди зацікавлений! р.

Maya Plisetskaya і Yves Saint Laurent, 1971

Чоловіки завжди люблять красиві фігури. Я не думаю, що балерина перемогла їх над своїми думками. Немає їжі! Більш ефективний спосіб бути у формі ще не був придуманий. Я даю вам поради, майбутні покоління. Послухайте мене. Не кладемо з ним, не кладемо з ним до кінця. Навіть потім, боротьба, стріляти назад, трубувати трубки, збити барабани... Боротьба до останнього моменту... Все, що я отримав. Характер долі.

Чайковський балет «Лебедне озеро», 1959.

Я не впевнений, що найвищий вираз розуму є добротою. Тут є багато зрізів. Арт не має значення. Найголовніше - як. Необхідно, щоб вона досягла всіх, щоб душа торкалася, то це реально, інакше немає способу. Я не люблю fuss. Не на сцені, не в житті... Вам не потрібно слів. Перегляд фото Richard Avedon

Зайдіть погляд.:
Magnificent Коко
20 Залізні котирування маргарету Щочер
Російські топові моделі 30-х

www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/russkie-top-modeli-30-h-godov-909860/