15 Оптимістичні цитати з історії Денискіна

У нас є книги, які з будь-якого віку привозять нас до нашого дитинства – вони містять запах літньої вечірки, що лякає велосипедні колеса на щебеню, кільцювання дружнього сміху та радості перших відкриттів. Історія Денискіна Віктора Драгунського – така книга. Вона миттєво перетворює дорослі серйозні дяки і тітки в безтурботних хлопчиків і дівчат.

День письменника пам’яті Веб-сайт Я збирав котирування з моїх улюблених дитячих оповідань.

225302р.

• Я не можу їсти нічого ранку. Просто відвертайте дві склянки чаю з хлібом і вершковим маслом, з картоплею і ковбасою. І пішов до школи.
  • Люди невидимі і всі в костюмі. Похилого одежу були п'ятдесяти чоловіків. І було багато білих сніжинок. Одягнена Жінка Голий чоловік
  • Одного разу мій тато і я пішов до зоопарку, і я був галасливий навколо нього на вулиці і він сказав:
    - Ви будете стрибати?
    І я сказав,
    - Я стрибую тебе на мій тато!
    Він отримав!

• Я сказав,
    - Ну?
    - Монстроус! – заслужений Борис Сергійович.
  • Хоча я вже в мій дев'ятий рік, я тільки зрозумів, що уроки повинні бути навчені.
  • Коли Alenka побачила мене, вона кричить:
    - Дениска тут! Хто!
    Я сказав:
    - Привіт! Чому ти жуєш як фольга?
  • - Тут, Дад, слухайте те, що я збираюся запитати Мешка: У мене є два яблука і три з нас, як я розділяю їх однаково серед нас?
    - Я даю!
    Я сказав,
    до Для нас все, щоб отримати рівно, нам потрібно відварити компот з цих яблук.
  • - Тепер зайдіть і дізнайтесь добре!
    Так ми пішли вчитися. Але я сидів там і не навчався добре.
  • Дві години Ми граємо за п'ять хвилин і два години!
  • Я не хочу співати тихо, бо справжній спів, коли це голосно!

• - Чи існують будь-які хороші захворювання?
    - Ну, я сказав, що ви хочете! Курчата, наприклад. Дуже гарне, цікаве захворювання. Коли я хворий, я весь тіло, кожен заспокоївся окремо, змащений зеленою. Я шукав, як leopard. Що неправильно?
  • І мій да пішов по кімнаті трохи, а потім, все раптово, він пішов до моєї мами. Він сказав:
    - Я люблю сміятися.
    І він худий над і поцілунав його мама.

• Я люблю сміятися... Я не хочу сміятися на всіх, але я зроблю себе сміятися, я зроблю себе сміятися, ви бачите, в п'ять хвилин вона дійсно отримує смішний.
  • Так я сидів на підвіконні і почав нічого робити.
  • Я припинив і сказав ясно:
    - Немає пошуку. Не хіпка, але коротка і чітка: гіфс!
    Що це?
  • Мама подивилася мене в очі. Вона дивилася на довгий час, а потім вона сказала,
    - Пам'ятайте, що для життя?
    І я сказав,
    - Я.

номінальний #image15833060