528
Які малюнки, які ми несвідомо малюємо?
Різні малюнки, які ми несвідомо малювати на папері під час телефонної розмови або зустрічі, часто розповідаємо більше про себе, ніж він знає.
На цій точці, свідомість послаблює контроль над поведінкою і ручка починає контролювати підсвідомий розум, який приховує справжні мотиви нашої поведінки.
Веб-сайт Про те, що говорять наші малюнки.
Якщо це маленькі чоловіки, то, швидше за все, ви відчуваєте безповоротно або хочете відмовитися від будь-яких обов'язків. Коли ви зображаєте людину schematicly ("палива, паличка, огірок - це те, що людина вийшла") - ваш емоційний стан нестійкий, ви хочете закрити і нехай будь-кому поруч з вами.
Такі машинні малюнки відрізняються характером ванності і егоцентрики. Достаток власних підписів, автоматично відображається на аркуші під час розмови або мислення про проблему, сигналує зайвий фокус на власній людині.
У вас є чіткі цілі і переконання, ви майже ніколи не приховує вашу думку, завжди стійкий і наполегливий. Ви, як правило, надмірно пильні і обережні, тому намагайтеся виглядати більш легко.
Коломи та кільцями кола, пов'язані між собою або вписані в одному, вказують на прагнення до приходу і складності. «Я відчуваю себе самотніми, я відчуваю себе своєрідним відключенням від зовнішнього світу», – сигнал креслення. Коли ми виводимо кола на папері, несвідомі підказки, які ми не маємо дружньої участі та уваги.
Ваша емоція сьогодні може залежати від тварин, які оселилися на вашому папері. Якщо це тигр або вовк, агресія прихована у вас; якщо лисиця планує обдурити десь; зайчик або кальмар - потрібно доглядати і захист, лев - ви відчуваєте перевагу кожному. Коли ви постійно зображуєте той же звір, птах або помилка, ви, швидше за все, порівняти його до себе, пишіть собі свої звички.
Спірали, кола або хвилясті лінії Інші проблеми не турбують вас занадто багато або взагалі. Ви навіть можете відчути м’яку емоційну кризу. Тепер потрібно стежити за своєю поведінкою, щоб не розгорнути і розбити на інших.
Стрілки є вектором, за допомогою якого ви навігуєте життя. Боротьба спрямований вгору - спрямованість на інші люди, вниз - самому собі, зліва - подивимося в минуле, праворуч - надії на майбутнє.
Ви хочете бути центром уваги, важливо для вас бути яскравими і завжди помітили. Але якщо ваш зірочок занадто багато променів, або якщо ви пофарбуєте їх окремо від нього, це може вказувати на депресивний досвід.
Квіти, сонце, хмари Веселі квіти і сонечко впевнені, що ви щасливі, як телефонна розмова йде. Найімовірніше, слухаючи співрозмовника, ви по дорозі вже мріяєте, фантазія про щось приємне. Такі малюнки з головою зраджують вашу оптимістичне ставлення і доброзичливий настрій.
Ти можеш зануритися почуттям провини перед коханою людиною або проблемою, для якої ви відчуваєте відповідальним.
Симетричні форми демонструють любов замовлення, схильність до планування та розрахунку. Це те, що креслення говорить: "Я не легко плутаюся, я знаю, що я хочу, я маю чіткі цілі, і я збираюся стояти сильно. й
Звісно, ви знайшли себе в дуже неприємній або не менш складній ситуації. Якщо такі зображення часто з'являються, то ви, швидше за все, постраждаєте від прихованих комплексів, пов'язаних з нездатністю вирішити ситуацію, або знаходяться в пошуку себе, ваш життєвий шлях, сумнівайтеся правильності вашого життя.
Ви шукаєте спокій, гармонію, бажання організувати своє життя. Ви можете думати про створення сім'ї гнізда.
На основі: мхеальт
Також читайте:
Це те, що довжина вашої руки говорить про вашу особистість
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/vot-chto-dlina-palcev-ruki-govorit-o-vashem-haraktere-902760/