10 речей Що змінити після того, як ви починаєте жити за кордоном

Кімберлінн Хлопці, автор популярного блогу для коштовностей, розповідає про те, що життя в вигнанні зазвичай виглядає як. Життя за кордоном, звичайно, винагорода. І навіть якщо він був недовговим, досвід може змінити вас повністю. Для кращого.

Ось 10 речей, які неминучі зміни, якщо ви переїжджаєте за кордон. Навіть якщо це місяць або два.

1,1 км Ви постійно навчаєте нову мову. Ви забули старий. Я не є експертом про те, як працює мозок людини, але щось говорить мені, що якщо ви перестаєте говорити рідною мовою, ви з часом забудете його. Ви починаєте розуміти більше і більше, що нові співвітчизники розповідають вам на вулицях. Тоді ви будете радіти, як швидко ви навчитесь іншої мови. Кілька місяців пройдуть і ви почнете думати про це. Займіть пряму дорогу, щоб пообідати з РФ.

Ви не забудете, що коли ви повернетеся до російськомовного середовища, ви знову покажете себе чудово в рідній мові, але без постійної підтримки навколишнього середовища ви станете дуже пристойним, щоб зробити помилки, ви скажете диких речей, таких як «нижня білизна штани» або «прибрати автобус» (не бурі, але по бурі, в розумінні) і постійно струнете:

до Зробили його ... як це в Росії? Радіо? Ні, не радіо. .

Телевізор?

- Телевізор Ах! Рентген!

2,2 км У валізу не просто буде комфортний мішок.
для речей. Я думав, що після того, як я вийшов, мої валізи з речами, які я був упакований для переміщення, буде пиляти на далекій полиці. Я хотів: "Що я буду робити з усіма цими валізами, коли я оселився?" Але я продовжую використовувати їх навіть після років життя у вигнанні.

Це як еміграція звільнила мене. Я почав подорожувати і більше. І насолоджуйтеся ним. Я думаю, що для більшості вас, які вирішили переїхати, те ж саме буде: як тільки ви вийшли з клітки, ви хочете зберегти це знову і знову. І, так, я не впевнений, що я буду жити рештою моїх днів в Бразилії, де я жив сьогодні.

3. У Не поїздка. Ви можете жити за п'ять років, а потім приїхати додому, щоб відвідати свою сім'ю, і ваші друзі, зустрічати вас в пабі, запитати: «Як ваша подорож?» «Я не на поїздці!» Я жити там! Але вони не розуміють.

Так що я завжди відповідав, що питання з цим шаблоном polite: "Що багато відбулося в ці три роки ..." Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

4. У Ви завжди будете тримати курс обміну в свідомості. Ви можете жити в іншій країні протягом десяти років, але ви все ще будете тримати курс обміну в свідомості. Ви поїдете в магазини вдома і в новому будинку і постійно порівнювати ціни. Тепер ця звичая є частиною вас, що ви ніколи не будете позбутися від, незалежно від того, скільки ви хочете.

5. Умань Лінія між «нормальним» і «стегновим» відірватиметься відтепер і назавжди. Хоча багато хто вважає, що світ сьогодні є одним глобальним McDonald's, це не є. І кожна культура, навіть сусідні, може мати свої ідеї про те, що прийнятна і що не є.

Дещо це нормально для молодих людей поцілунати на вулиці, десь не. Дехто палити марихуани, мешканці спокійні, десь немає.

I ліва Америка в 23. В той час я думав, що це було неправильно для когось на вулиці, щоб підібрати їх ніс. Я завжди використовую зубочистку після обіду. Тепер уявіть, де я сьогодні, навпаки. Я можу очистити ніс у громадському місці. Але я не звик до того, що громадське використання помади для чищення зубів не є нормальним.

Але що насправді є те, що розуміння цієї різниці робить вас більш вільним і більш толерантним.

6. Жнівень Час вимірюється в різних країнах. В Америці сьогодні ви не можете запрошувати будь-яку кав’ярню. На календарі живуть люди. Тексти пісень, а це означає: І вони дикої дівчині кожен раз, вони повинні чекати когось довше, ніж п'ять хвилин.

Тепер уявіть, що де я зараз, будучи 30 хвилин пізно. І я був не радий спочатку: Я потрапив в клей, все відбувається в повільному русі, ви не встигли. . й

Але потім ви звикли до неї і ви адаптуєте. Хоча ви продовжуєте вражати, скільки людей фіксуються вчасно, а інші не думають про це взагалі.

7. Про нас Слово «раутин» зникне з вашого магнію. Незалежно від того, чи заплановано ваше життя в новому місці, чи ні, ви ніколи не буде нудним і «звичайним». Щодня з'явиться диво.

Я один раз провів весь день оплати тільки два комунальні рахунки. Я не впевнений, що у мене є електрика або вода завтра. Це так непередбачуване ... Я просто завжди маю резервний план, якщо день йде на відходи через нездатність місцевих електриків.

В цілому несподівані речі з’являться на десять разів частіше, ніж вдома.

8. У Ви втратите все, але це неважливо. І ось головний аргумент проти еміграції, який часто згадується в агітаціях: ніхто не потребує. Це правда. Але я скажу вам трохи секрету: ніхто не хоче вас кудись. Вам потрібно тільки самостійно.

По суті, люди часто боїться пересуватися, оскільки «не буде ніхто там» або тому, що вони бояться втратити свою роботу і соціальний коло.

Я кажу більше. Коли ви переїжджаєте, ви втратите все (крім книги та одягу). Традиційні маршрути для ходьби. Сімейні збори. Популярні магазини. Улюблені продукти (якщо не какао-Кола) І запахи, кольори, погода і смаки.

З іншого боку, не турбуватиме вас. Ви зможете провести принаймні кілька років, не замислюючись про свій соціальний статус або який Ви звикли до дому. Новий світ повністю споживає. Ви дізнаєтеся, що успіх матеріалу не все.

До того, як ви їдете жити в іншій країні, вам не відбувається, що все, що ви хочете взяти з собою, підходить для пари валіз. Ви не пам’ятаєте половину речей, які ви думали.

9. Навігація Тепер буде здатися: "Неможливо." Тепер ви знаєте, що ви можете вставити і залишити в будь-який день.

Свіжий старт? Ця думка зараз не тільки надихає мене, але і затишкує мене. Я знаю, що ви завжди можете запустити. Будь-який.

10. Речі будуть різними. Спочатку ви часто відчуваєте приниження. Ви повинні попросити (часто незнайомці) за допомогу в найпростіших ситуаціях. Щодня буде виглядати настільки складним і незвичайним, що іноді це буде навіть страшним.

Але це займе пару місяців і ви будете врегулювати. Тексти пісень, а це означає: І ваше серце буде наповнене почуттям, що ви здатні зробити більше, ніж ви думаєте.

«Якщо ви достатньо виготовити все, що гідно затишне, і це може бути будь-яким – будинок, старі резиденції – і піти в подорож, щоб знайти правду, шукати правду в собі або в світі навколо вас, якщо ви щиро готові розглянути все, що буде відбуватися на дорозі як підказка, якщо ви приймаєте як вчителя, кожен ви зустрічаєте, і найголовніше – якщо ви готові прийняти і пробачте складну правду про себе, то правда буде розкрита вам». Єлизавета Гілберт.

Сайт: www.goresti.com.ua