350
Доторкнувшись історії пам'яті найбільш лояльного друга
Людина прийшов до нашої клініки з німецькою довгошерстою вівчаркою ім. Вайса. Неземно краси собака, винятковий інтелект. Собака була піднята як військова машина, незаперечення, відмінний захисник власника і дуже ніжний і торіонний собака. Щоб сказати, що ми любили Васю, щоб сказати нічого. Ми любимо його. Власник ретельно відстежував своє здоров'я, і, в цілому, ми побачили його досить часто. Вухо буде боляче, очі, кіготи розрізають, щеплення кладуть. Або просто приїжджайте до себе на смачну.
І ось цікава звичаю, що він мав: коли він дав ін'єкцію або зробив неприємні процедури, він ретельно взяв штани лікаря або власника своїми зубами і кліщем - звершився. Але в 14-му році життя Миса діагностував рак. Протягом майже 2 років всі наші співробітники і власник Вася щодня борються з перенавантаженою хворобою, і кожен день він взяв у своїх зубах, які труси, потім рукав, потім внизу сорочки і ще клаптяві. Але рак є раком ... Незабаром або пізніше він перемагає і перемагає.
6:00, виклик.
- Вася більше не забирає і ножиці, розкочуючи очі.
Я чую його, як в трубі. Я відправляю колегу до свого будинку. крапель, знеболювальні речовини, аналіз крові.
Язик повертає блідо і в сльозах. Ми ведемо лабораторні тести на цито. За 2 години ми отримуємо результат... Вази не залишилося часу.
18:00, черговий дзвінок і довга розмова з власником.
- Я не можу дивитися його, страждаючи від болю. Знімки тривав годину і він скинув, але тепер він все ще промовив. Я приніс йому, щоб ставити його до сну. . й
Я скажу власнику, який я чекаю на них, я повісив телефон і запустив крісель, мій партнер крівельний. Власник приходить з дружиною, вони доводять в руках, я не можу стояти пам'ятку одного величезного, потужного чоловіка, який перетворився в скелет. Ведучі просять дозвіл не брати участь у евтаназі, а також виїзду за межами очікування. Всі органи Вази не вдалося, тільки міцне серце собаки продовжує перекачати кров через тіло. Покладемо анестезію внутрішньовенно, і він падає дупа, зупиняється гасіння, і відступає. Ще одна доза анестегнової хвороби, а серце тьмяно додає. Поцілунки sighs жорсткий, і це sigh є його остання.
- Всі Я розповім партнерам. Ми як крі... протріть snot і киньте знову. Я ходжу до господаря, і я бачу строгу людину, яка через життя 15 років по боці з другом, який боровся за життя кожної хвилини, сидячи на ганку і лікуючи в голосі. Я кажу, що Ваза не боляче, що він просто впав дупа і інші супроводження - і всі через сльози і snot. Власник вдячний, що ми з Васею в цей непростий момент. Він відлякув себе не з ним до кінця і спостерігаючи його вмирати. Поцілунки, загортає його в ковдру, і листя.
Кілька тижнів перейдіть по. Молодий пара прибуває з 2-місячною німецькою вівчаркою для вакцинації. Хлопець дуже страшний. Я приходжу, щоб тримати його і заспокоїти його вниз, поки колега - це захоплення, а потім цуценя захоплює мене зубами за допомогою рукава і затягує дуже щільно, без навіть вичавлення для ін'єкцій. Початок крі ...
- Гей, Васка ... Я пропустив тебе. й
й Ветеринарний.
через vk.com/podslushanovet
Як дитина, він зробив обіцянку дівчину з синдромом внизу. І через 7 років я пішов назад!
Дизайнер придумав взуття з знімними каблуками