7 Місекції 99% Жінки роблять

Р

- Люди закохуються в перший погляд і їх любов триває назавжди. Але ніхто не будує будинок, як це, ніхто не отримує роботу, так і ніхто не відновлює.

Я вірю, що жінка будує відносини. Ви знаєте, чому я не раджу пари? Тому, як правило, людина просить довести, що жінка неправильна. Він не очікує нічого іншого від психолога. Я думаю чоловіка тільки реагує на жінку. Він не відреагує, що шлях до психолога. Я працюю з жінками тільки тому, що я впевнений, що коли жінка змінюється, ставлення чоловіка до її змін.

У статті 7 найпоширеніших помилок я зіткнувся.

Проживання 1: Основна помилка в відносинах є багато розмови з жінкою. І це не просто чаттер. Це коли, замість того, щоб пояснити причину її сумності, вона каже: "Я пояснить вам, як правильно це таке!" Я знаю! Ви не знаєте, що ви знаєте. Починає свою мораліфікацію, наприклад, в машині, коли він не може навіть вийти з неї. І він тримає мозок на неповному предметі. Потім вони приходять додому, їсти, піти в ліжко, мати секс, і вранці все повторюється самому.

Проживання #2: Жінки мають ще одну поширену помилку. Вони йдуть до екстремальних часів – «навігація» або «приблизно недоступна. й Є 2 хвилини.:

Коли жінка доступна своєму партнерові, незалежно від його поведінки, вона втрачає цінність для себе та її партнера. Коли жінка бере на себе позицію жорсткого лідера або «мама» в сім'ї, сексуальна привабливість її зникне. Тому що в чоловічій голові, «мама» і «секс» є двома різними речами. «Мама» для любові, і для сексу потрібно шукати ще одну жінку. Жінка - це поєднання дівчини і матері. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Мама не може бути гнучкою, тому що вона завжди хвилюється про щось і має бути правою. Дівчина не може бути гнучкою, тому що вона приступає.

Коли жінка навчається відчувати себе, вона розуміє, що це таке. напляскваней І навчається знайти інструменти для цього стану.

Жінки очікують чоловіка, щоб приїхати і зробити щось і бути дрібним. Не буде океї. Необхідність любові – базова потреба. Наші основні потреби можуть бути використані лише для власних цілей. І якщо жінка не знає, як зустрітися з її базовими потребами самостійно, невдовзі зросте. Хоча, здається, вона не повинна, і людина виступає, як вони писати в журналах. Але вона не відчуває себе. Це те, що викликає людей, які ламаються.

Помилки #3: жінка часто намагається передати чоловіка, що він не відповідає її ідеям. Вона постійно повторює виписки, такі як: «Що можна зробити?», «Ви ніколи не зробите гроші», «Коли ви приймаєте рішення?». І поспілкуватися з ним з такої позиції в кінцевому підсумку змусить його «кати», який не хоче приїхати до неї.

У мене є цей алегорія, де ми беремо тигр і збиємо його з тапочкою щодня. Не сильна тигра. Я заохочую жінок сказати речі, "Ви знаєте, я сумний," "Ви знаєте, що я дійсно upset, тому що я пояснив вам, як важливо це мені, сподіваючись ви будете розуміти." Так, жінка дає чоловіка відповідальність за його стан. Дуже важливо.й Тому що всі жінки очікують відповідальності. Дуже комфортна істота, яка не схожа на велику відповідальність. І представник сильної половини людства набагато простіше зробити жінку комфортно, ніж пізніше, щоб бути відповідальним за те, що вона сумна.

Я працюю протягом 15 років і не розуміла, чому дівчата з різними статусами, віком, фонами і фонами роблять однакові помилки. Що я отримав? Відповідальність батьків величезна. Батьки повинні дати свою дочку досвід щастя, за допомогою якого вона пізніше виявить себе в суспільстві. Я не навчався відчувати себе щасливим. І коли дівчина заходить в життя, вона не знає, що стан щастя.й Вона знає стан фрагментарних винагород за хороші позначки, хорошу поведінку, або що-небудь інше. І так вона виходить в життя, не знаючи, що щастя, і зустрічає чоловіка, який каже: "Я щастя!" Вона бере його в. 2-3 роки проходять і не відчувають себе щасливими.

Головне завдання батьків – навчити своїх дітей, що щастя. І якщо жінка обробляє почуття спокійної радості, вона вирішує два проблеми одночасно.

Проживання #5: Ви не підніметесь у дітей Мій друг має дочку, яка 3 роки. Коли вона надходить до нього, вона відразу показує По-великим, природа показує модель поведінки дівчини. Якщо жінка побачила, як це весь час, то чоловік не матиме шансів залишатися байдужим.й Але де все йде з віком? Чому, коли ви починаєте знайомства з дівчиною, вам доведеться чекати так довго для неї, щоб чіплятися до вас? Коли жінки були діти, вони несвідомо. Чому вони знову навчаються?

Це тривожність. Досвід попередніх відносин. Коли дівчина обдурила три рази, вона починає думати, «Що не потрібно?» Що робити, якщо він відштовхує мене?

Коли я говорю до нього, скажеш свого слова, він не буде погано. Наші діти Перше, щоб завжди прийняти свої почуття. Якщо ваша дочка торкається, ви ніколи не скажете її, що вона торкається через непристойність. Я б сказав, що ви торкнулися на своєму місці. Потрібно гасити.й Одна з інструментів полягає в тому, щоб дати вашій дитині знати, що все добре. «У кожній ситуації я з вами». Ви повинні зупинитися у навчанні. «Я в будь-якій ситуації з вами, але слухаю мене, коли я був твій вік». І починається. .

Не дозволяйте чоловіка говорити. Чоловік повинен навчитися говорити. Коли він не говорить, жінка відчуває непотрібних. Проблема полягає в тому, що вони роблять плани самостійно і не обговорюють їх з жінкою. Якщо він каже: «Я працюю сьогодні, щоб купити будинок в три роки», - сказала жінка. У очах чоловіка, якщо він живе з нею, приходить додому і з'їдає суп, то він любить її. Але жінка не знає. Жінки просять, "Як я знаю, що він не дивиться на мене дуже багато, він приходить пізно і спить в іншій кімнаті?" Коли я запитаю чоловіків це питання, вони кажуть, "Чому я з нею!" Це океї. Жінки потрібно говорити. Ви повинні сказати: "Я втомився." Зробіть мені блюдо, як це. І вона буде щасливою.

Як ви знаєте чоловіків, які вам потрібно?

Справа в тому, що жінки детально дивляться. Це, щоб зробити фрагменти загальної картини. І чоловіки дивляться на велику картину. Коли жінка є чимось і просить чоловіка, «Як?» він має вибух на голові. Він вважає, що якщо він каже, що він зараз і не отримує його, буде скандал.

Є одна хороша гра. Коли ваш чоловік просить вас зробити щось, наприклад, запитує вас, де його сорочка є, або попросить вас зробити чай, ви кажете йому наступне: «Для слів, що мені важливо, і я розповість вам, де ваша сорочка є» або «5 солодких слів, і ви будете мати найкращий чай у світі». Людина дійсно повинна бути навчена для того, щоб сказати такі слова, щоб ви весь час. Пізніше він буде використовувати цей інструмент самому.

Помилки #7: Чому жінка, коли вона виходить зовні, стояти дзеркалом за години і хоче виглядати трохи краще для незнайомців, але не знаходить часу, щоб добре виглядати вдома для чоловіка? Це тому, що жінки стурбовані громадською думкою. Її чоловік тут. Це дуже важливо, щоб не чоловік скаже щось дивне, але хтось ще покаже чоловіка, як красива жінка.

Це не здорове положення і слід усунути. Я вірю, що вона красива - це робота для жінки для відпочинку її життя. Не важливо, як старий вона. Неважливо, що вона працює. За жодних обставин ви повинні працювати самостійно.

Прості методи, які можуть бути щасливими:
  • Думаю, «Ще задоволення я даю себе сьогодні? й
  • Прогулянка 4 кілометри на добу. До 500 метрів можна до 500 метрів. Прогулянка по 4 кілометрах одночасно.
  • Пити воду! Очистити депресію з організму.
  • Скажіть себе, «Я затвердження себе!» Як часто можливо.
  • У короткі терміни, зробіть те, що ви любите вранці. І день почнеться добре.
  • Ще одна порада: Не робити нічого один раз на тиждень. Немає у всіх. Не можна зробити ліжко, їсти кефір, піти в фітнес-зал і так далі. Дуже важлива процедура.
Я пішов на Тибет, щоб знайти відповіді про щастя. Я не був. Він був холодним, голодним і страшним. Я був протягом трьох тижнів, і один раз на тиждень я мав можливість попросити питання в ченці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Світ нестійкий. Все може змінитися в будь-яку хвилину. І якщо я не отримую максимум сьогодні, я можу пошкодити його завтра.

Автор: практикуючий психолог Анна Іотко

Ви також можете:
11 mistakes жінки роблять
Як мудра жінка відрізняється від розумної жінки

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/chem-mudraya-zhenschina-otlichaetsya-ot-umnoj-713410/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное