417
Мій старий вік буде так.
Жанна Луїза Калман представила світовий рекорд на тривалість життя 122 років і 164 днів. Як живе Мадам Кальман.
Жанна Французька і народилася в Орлі. Коли була побудована Ейфелева вежа, вона склала 14 років. Вона була знайомства Ван Гог в часі. «Він був брудний, хоробрий і похмурий», - проголошував художника в одному інтерв’ю 1988 року під час святкувань його центів.
У 85 році вона займалася огорожею, а на 100 вона стержає велосипедом.
Жанна Калман у віці 114 зірвала в плівках, при 115-й хірургії на стегнах, а в 117 кинути палити. І не тому, що я відчував себе погано. Він був лише той, хто майже втратив свою пам'ять, був некомфортний запит на світло кожного разу.
У віці 90 років Жанна, який не мав спадкоємців, увійшов до договору з Раффрі, 47-річному юристу: він повинен успадкувати старе жіноче будинок для оплати своєї неприємності щомісяця до її смерті. Вартість будинку була нерівномірна сума, яку він сплатив у 10 років. Однак доля не тримала посмішки. Рафрей не тільки сплачував Жанну протягом 30 років, але загинув перед нею, в 77 році і його вдово продовжував виплати.
До останніх днів Мадам Кальман зберіг чіткість і різкість розуму. Коли Жанна попросила на свій 120-й день народження, що вона думала майбутнім буде виглядати, Мадам дав блискучу відповідь: «Вишня коротка».
Цитати та правила життя Жанна Калмана:
English, Українська, Français...
через miridei.com/interesnye-idei/life-stories/dolgozhitelnitsa_so_vkusom
Жанна Французька і народилася в Орлі. Коли була побудована Ейфелева вежа, вона склала 14 років. Вона була знайомства Ван Гог в часі. «Він був брудний, хоробрий і похмурий», - проголошував художника в одному інтерв’ю 1988 року під час святкувань його центів.
У 85 році вона займалася огорожею, а на 100 вона стержає велосипедом.
Жанна Калман у віці 114 зірвала в плівках, при 115-й хірургії на стегнах, а в 117 кинути палити. І не тому, що я відчував себе погано. Він був лише той, хто майже втратив свою пам'ять, був некомфортний запит на світло кожного разу.
У віці 90 років Жанна, який не мав спадкоємців, увійшов до договору з Раффрі, 47-річному юристу: він повинен успадкувати старе жіноче будинок для оплати своєї неприємності щомісяця до її смерті. Вартість будинку була нерівномірна сума, яку він сплатив у 10 років. Однак доля не тримала посмішки. Рафрей не тільки сплачував Жанну протягом 30 років, але загинув перед нею, в 77 році і його вдово продовжував виплати.
До останніх днів Мадам Кальман зберіг чіткість і різкість розуму. Коли Жанна попросила на свій 120-й день народження, що вона думала майбутнім буде виглядати, Мадам дав блискучу відповідь: «Вишня коротка».
Цитати та правила життя Жанна Калмана:
- Молодь - це держава розуму, а не тіла. Я все ще дівчина, я просто не виглядав добре за останні 70 років.
- У мене є тільки один зморшок, і я сидю на ньому зараз.
- Всі малюки красиві.
- Про мене!
- Я люблю вина.
- Завжди посміхатися. Ось як я поясню свою довготу.
- Якщо ви не можете зробити щось про щось, не хвилюйтеся про це.
- У мене є велике бажання жити і хороший апетит, особливо для солодощів.
- Я ніколи не використовую туш, тому що я сміюся, щоб сльозитися багато.
- Я не можу побачити, я не можу чути, я відчуваю себе погано, але це все неспроможність.
- Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я буду вмирати сміху.
- У мене є залізні ніжки, але щоб бути чесним, вони повільно руйнуються.
- Я насолоджуюсь кожним шансом, Я поважала принципи моральності, і я нічого не шкодую. Я щасливий.
- У одному інтерв'ю кореспондент сказав: «Чи ви!» Травень наступного року...' До чого гасить Калман, «Чому не?» Ви не дивитесь так погано!
English, Українська, Français...
через miridei.com/interesnye-idei/life-stories/dolgozhitelnitsa_so_vkusom