625
Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія
Сьогодні Веб-сайт Я дізнався, як сильні люди справляються з гіркотою, розчаруванням і свободою. І це дійсно захоплююче. Проста фотосесія, яка допомогла дівчатам поставити все на своє життя в своєму місці.
Останнє жовтня, щасливий 23-річний Shelby Swink пішов з
Маррі чоловіка, який ви відповіли 3 роки.
«Я кладаю душу в це весілля. Я хотів цей день
була незабутньою, Вона сказала:
Але на тиждень до дати, вона не любила її і не хоче одружитися. Статтєві та мрії сімейного життя були затінені. р.
«Я був повністю шокований і не мав ідеї, що робити далі. Починався просто зателефонувавши всім гостям і помітивши їх скасування весілля."
Не знаю, як вони не знали. У той же час весілля було дуже близько.
Шелбі - сказав він "Пільність - останнє, що мені потрібно."
Тоді весільний фотограф запропонував познайомити інцидент, щоб зробити щасливу фотосесію Shelby і зробити гарну милку сукні.
І я зрозумів, що це саме те, що мені потрібно зараз. І плаття ... це просто річ.
"День народження" 1 листопада був щасливий день для мене, оточений близькими. І я вирішив, що я не хотів би, що я від мене.
батько Шевби навіть приніс сигари і шампанське до фотосесії.
«Все, що я побоився, була моя дівчина, бо вона купила мені весільну сукню. Але вона повністю підтримала мене."
Шевби вирішив, що наречені повинні бути з нею на цей день. І дівчата були абсолютно захваті від цієї фотосесії.
«Це був своєрідний обряд очищення цього дня. Як тільки перша краплина фарби вдарила мою сукню, я відчував безкоштовно. й
Не дивлячись на те, що вона не втратила серця і надихає інших. 4200034
На мене я стояв і стикався з головою.
І є лише одне, що вона хоче сказати їй: "Дякуйтеся тримати мене з більш болю і розчарування вперед." Дякую за допомогу мені зрозуміти, наскільки сильно я.
«Танкс до тебе, Я тепер переконаний, що ніхто не може відходити від мого щастя. Дякуємо Вам за те, що я хочу зустріти свою справжню любов в майбутньому. Спасибі!
наречена
Фото кредит: Елізабет Хоард
Дивитися також.:
О, це весілля.
Чоловіки, які вперше побачили свій вибір в весільній сукні
www.adme.ru/zhizn-semya/zhenih-uvidel-svoyu-izbrannicu-v-svadebnom-plate-pervyj-raz-755910/
Останнє жовтня, щасливий 23-річний Shelby Swink пішов з
Маррі чоловіка, який ви відповіли 3 роки.
«Я кладаю душу в це весілля. Я хотів цей день
була незабутньою, Вона сказала:
Але на тиждень до дати, вона не любила її і не хоче одружитися. Статтєві та мрії сімейного життя були затінені. р.
«Я був повністю шокований і не мав ідеї, що робити далі. Починався просто зателефонувавши всім гостям і помітивши їх скасування весілля."
Не знаю, як вони не знали. У той же час весілля було дуже близько.
Шелбі - сказав він "Пільність - останнє, що мені потрібно."
Тоді весільний фотограф запропонував познайомити інцидент, щоб зробити щасливу фотосесію Shelby і зробити гарну милку сукні.
І я зрозумів, що це саме те, що мені потрібно зараз. І плаття ... це просто річ.
"День народження" 1 листопада був щасливий день для мене, оточений близькими. І я вирішив, що я не хотів би, що я від мене.
батько Шевби навіть приніс сигари і шампанське до фотосесії.
«Все, що я побоився, була моя дівчина, бо вона купила мені весільну сукню. Але вона повністю підтримала мене."
Шевби вирішив, що наречені повинні бути з нею на цей день. І дівчата були абсолютно захваті від цієї фотосесії.
«Це був своєрідний обряд очищення цього дня. Як тільки перша краплина фарби вдарила мою сукню, я відчував безкоштовно. й
Не дивлячись на те, що вона не втратила серця і надихає інших. 4200034
На мене я стояв і стикався з головою.
І є лише одне, що вона хоче сказати їй: "Дякуйтеся тримати мене з більш болю і розчарування вперед." Дякую за допомогу мені зрозуміти, наскільки сильно я.
«Танкс до тебе, Я тепер переконаний, що ніхто не може відходити від мого щастя. Дякуємо Вам за те, що я хочу зустріти свою справжню любов в майбутньому. Спасибі!
наречена
Фото кредит: Елізабет Хоард
Дивитися також.:
О, це весілля.
Чоловіки, які вперше побачили свій вибір в весільній сукні
www.adme.ru/zhizn-semya/zhenih-uvidel-svoyu-izbrannicu-v-svadebnom-plate-pervyj-raz-755910/
Якщо жінка має ці 12 якості, ніколи не дайте їй йти.
Ці хлопці кладуть сендвіч McDonald's в коробці, відкривши його 20 років пізніше