Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

Сьогодні Веб-сайт Я дізнався, як сильні люди справляються з гіркотою, розчаруванням і свободою. І це дійсно захоплююче. Проста фотосесія, яка допомогла дівчатам поставити все на своє життя в своєму місці.

Останнє жовтня, щасливий 23-річний Shelby Swink пішов з

Маррі чоловіка, який ви відповіли 3 роки.Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

«Я кладаю душу в це весілля. Я хотів цей день

була незабутньою, Вона сказала: Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

Але на тиждень до дати, вона не любила її і не хоче одружитися. Статтєві та мрії сімейного життя були затінені. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія р.

«Я був повністю шокований і не мав ідеї, що робити далі. Починався просто зателефонувавши всім гостям і помітивши їх скасування весілля." Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

Не знаю, як вони не знали. У той же час весілля було дуже близько. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

Шелбі - сказав він "Пільність - останнє, що мені потрібно." Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

Тоді весільний фотограф запропонував познайомити інцидент, щоб зробити щасливу фотосесію Shelby і зробити гарну милку сукні. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

І я зрозумів, що це саме те, що мені потрібно зараз. І плаття ... це просто річ. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

"День народження" 1 листопада був щасливий день для мене, оточений близькими. І я вирішив, що я не хотів би, що я від мене. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

батько Шевби навіть приніс сигари і шампанське до фотосесії.

«Все, що я побоився, була моя дівчина, бо вона купила мені весільну сукню. Але вона повністю підтримала мене." Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

Шевби вирішив, що наречені повинні бути з нею на цей день. І дівчата були абсолютно захваті від цієї фотосесії. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

«Це був своєрідний обряд очищення цього дня. Як тільки перша краплина фарби вдарила мою сукню, я відчував безкоштовно. й

Не дивлячись на те, що вона не втратила серця і надихає інших. 4200034

На мене я стояв і стикався з головою. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

І є лише одне, що вона хоче сказати їй: "Дякуйтеся тримати мене з більш болю і розчарування вперед." Дякую за допомогу мені зрозуміти, наскільки сильно я. Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

«Танкс до тебе, Я тепер переконаний, що ніхто не може відходити від мого щастя. Дякуємо Вам за те, що я хочу зустріти свою справжню любов в майбутньому. Спасибі! Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія

наречена

Фото кредит: Елізабет Хоард

Дивитися також.:

О, це весілля.

Чоловіки, які вперше побачили свій вибір в весільній сукні

www.adme.ru/zhizn-semya/zhenih-uvidel-svoyu-izbrannicu-v-svadebnom-plate-pervyj-raz-755910/