465
Одесса перегляд грошей
Одесса – це особливий місто. Про унікальний гумор і відомий сланг його мешканців робить легенди, писати книги і зробити фільми. Одесани мають свою думку про все - а матеріальна сторона життя не виняток.
Веб-сайт Він вважає, що ставлення Одеси до грошей, безумовно, заслуговує на окрему посаду.
Дивитися також:
Одеський вид сімейного життя
Діалоги, які можна почути лише в Одесі
www.adme.ru/svoboda-kultura/dialogi-kotorye-mozhno-uslyshat-tolko-v-odesse-839060/
Веб-сайт Він вважає, що ставлення Одеси до грошей, безумовно, заслуговує на окрему посаду.
- Абрам показує свого сусіда свого нового дому:
до Це їдальня. У той же час двадцять чоловік може сидіти на столі, Бог заборонений. - Тут розташувався відомий Одеський стоматолог Борис Рафальович Катс. А син Моня отримав у своєму офісі на Прохоровській, 21. й
- - Уявіть, Джора, вартість бензину 20 грн за літр!
до Так ви йдете зараз, Fima?
до Ні, я їздив голодом. й - - Реббе, що ви робите, якщо ви мрієте про обід в ресторані?
- Ви повинні їсти все і прокинутися перед тим, як отримати рахунок! - - Ізя, і хто придумав, щоб відсвяткувати це 8 березня?
- Я знаю... Це Clara Zetkin і Rosa Luxemburg.
до І чому б вони хочуть?
- Я думаю, що вони були продажі квітів.
- Одна стара єврейська жінка, яка торгувала редисками на Привозі на 10 рублів за в'язання, кожен день той же молодий людина підходи, залишає її десятки, але не приймає редисків. І один день, коли він знову не згасив свого дідусь, захопив свою руку. Молодий людина говорить,
- Я бачу, чому я залишаю вас гроші, але не приймаю нічого?
- Ні, що не цікавить мене. Тільки з сьогоднішнього редискових витрат 15 рублів. - - Привіт, Fima!
- Немає грошей.
- Бі, Фіма.
- Одеса. Автостоянка. В одному з автомобілів єврей виглядає на:
до Скільки коштує до Дерибасівської?
Таксі водій:
- П'ять рублів.
до Що робити, якщо я з Мойшою?
- Я не доглядаю, якщо я з Мойшею або ні. П'ять рублів в будь-який час.
Поруч з чоловіком, що стоїть поруч:
- Я сказав вам, Мойсе, що ви не знаєте!
- Дружина зраджує чоловіка:
Чому ви купуєте нову стрижку? Ви не маєте грошей, що залишилися?
- Соня, Я блюво, старий гребінь зламав зуб.
до І купили нову щітку для одного зуба?
- Sonya, що був останній зуб! - до Ви ніколи не здивуєте дівчину за гроші. Право, Додик?
- Звичайно, Fima. Але з іншого боку, це не добре для неї, щоб бути старою покоївкою, оскільки вона має гроші. - Мадам Трахтенберг, які уроки скрипки вашої дочки варто? Вигідно дорогі?
- Так, але який прибуток!
до Який прибуток?
- Я вже купила квартиру на лівій і нижній частині! - - Смама, що ви хочете знову?
- Дад, дати мені рубль, я хочу піти в зоопарк, див. боа обмежувач.
- Прийміть змащене скло, перейдіть до саду, подивіться на черв'як!
- - Бокс - найкращий спорт!
до Ви повинні бути ящики, рабинович?
до Ні, я стоматолог. - Кема прогулялася по вулиці. Знайдено гроші. Регулятор. Про нас
- - Ви знаєте, мій Абраша вчора відправив телеграму від Сочі, щоб відправити його 50 рублів за зворотну подорож.
- Ну він не має грошей на квиток, але він знайшов його на телеграму?
- Ви дивилися, але це тільки вартість одного слова.
- Який?
- "П'ятдесят рублів." - до Якщо я був царем, я буду жити краще, ніж цар. Я був царем і все ще пришивав трохи в домашніх умовах.
- - Абрам! Ви знаєте, що я знайшов новий шлях, щоб отримати багату!
- Дуже добре! Але ви вже запозичили мене!
Дивитися також:
Одеський вид сімейного життя
Діалоги, які можна почути лише в Одесі
www.adme.ru/svoboda-kultura/dialogi-kotorye-mozhno-uslyshat-tolko-v-odesse-839060/
18-Старий макіяж сукні, які не можуть приймати їх очі
Якщо жінка має ці 12 якості, ніколи не дайте їй йти.