Ось як ви продаєте папугу, хлопці.

Арезидент Московської області Олексій опублікував на Avito оголошення про продаж париги. Веб-сайт Він знає, що якщо немає покупця, він отримає пару дзвінків з пропозицією працювати як копірайтер. Бо він пише блискуче.

Я продаю Венесуелану Amazon. Причиною продажу є переміщення в іншу квартиру.

Спочатку я хотів купити роок, але девіл витягнув, щоб купити цей гельський зелений сотон. Паррот був придбаний в Реутові, діагностований пансом Троїцької (якість і професійно все було зроблено), оброблений для глистів (хоча вони не знайшли), просто в разі. Тести для орнітозу та пучок інших виразів негативні (Я можу засліпити результати).

Трохи про зелену демон:

З'їдає всі плоди так, щоб він тріщини за вухами. Кормовий подован для великих також поваг. Помилки, сидять на близнюках, кісточки вранці, як курка. Він грає з іграшками, він друзів з Corella. Він не мій друг, хоча він сидить на руці і плечі (але чітко захоплює мене). Маяк міцний, як броня німецького Panzerkampfwagen V, як тільки прикусити дріт з монітора. Він любить яблука дуже багато, він дає їм з обережністю, тому що він може їсти весь мішок і відварити палі в кутку. Прогулянки на підлозі, сходження скрізь, як мавпа, тільки зелений і сердитися. Кричуща, як стрілка перетнула ведмедя, якщо це не так. Він не говорить, але він слухає дуже добре, іноді він може слухати мене цілий вечір і не переривати. Після того, як я вирішив перекусити мене по черепу, а сидячи на плечі, але Карелла кинулася в нього і потужно захищена мені, після цього не було спроб укусити свою людину. Висновки:

Якщо ви спокійний і холоднокровний лікар, водій мікроавтобуса, чемпіон світу з боксу, пілот літака або просто відчуває силу і силу в собі, то ця парарота буде чудовим випробуванням для нервів і гордості. Ви зможете повністю насолодитися пишною контемптом, щільно перемішати з запеклою небезпекою і ненав'язливою для всіх живих речей.

Якщо у вас є любов чистоти, то цей прекрасний представник Південної Америки дозволить максимізувати кількість загального очищення в певному періоді часу.

Якщо ви не боїтеся з гріхістером сміхатися в середині ночі, коли ви заїжджаєте в туалет, то цей птах є вашим вибором! Вибір мужчини!

Ви знайдете багато відкриттів, якщо ви вирішили взяти його з мене за символічну, для цього страшного птаха, кількість.

П.С. Думаю, коли ніхто не є домівкою, він називає мене на телефоні і напружено, схильний бути маніак від 90-х, дихає в телефон.

через adme.ru