491
Повірити його або ні, це акварель.
Українська Йое Франциска Довден фарба гіперреалістичні акварелі. Тексти пісень, а це означає: І він думає, що кожен може це зробити. Секрет майстерності митця простий: він прокинув акварельні підручники і почав прогулятися в реальному лісі, консервуючи кожну деталь майбутнього пейзажу.
Веб-сайт Я не можу вірити ці картини були пофарбовані в акварель. Шукайте, скільки тепла і світла там!
«Після світла, не пейзажу. Цей підхід може здатися складним, але я поясню, як це зробити. Коли ви подивитеся на краєвид на невисоке сонце, все приходить до життя. Навіть самий невидимий погляд іскрів, сповнений життя і енергії. Але поверніть навколо і ви побачите мертвий і нудний пейзаж. Переглянути перший для світла, а потім для вигляду.
Джерело ілюстрацій: joedowden
Ось як це робиться: Як виготовляють шедеври
www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/kak-sozdayutsya-devry-660455/
Веб-сайт Я не можу вірити ці картини були пофарбовані в акварель. Шукайте, скільки тепла і світла там!
«Після світла, не пейзажу. Цей підхід може здатися складним, але я поясню, як це зробити. Коли ви подивитеся на краєвид на невисоке сонце, все приходить до життя. Навіть самий невидимий погляд іскрів, сповнений життя і енергії. Але поверніть навколо і ви побачите мертвий і нудний пейзаж. Переглянути перший для світла, а потім для вигляду.
Джерело ілюстрацій: joedowden
Ось як це робиться: Як виготовляють шедеври
www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/kak-sozdayutsya-devry-660455/