543
12 «overheard» оповідань, які зачепить вас
Р
Життя більш цікавим, ніж будь-яка фантастика. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, існує навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми розвідками.
Є різні історії: щасливий і сумний, злий і хороший. АлеВеб-сайт Вони надихаються історіями про те, що зробили життя своїх авторів щасливими і веселими. У статті зібрані рекламодавці.
Добрий день
Про невдачі
Сім'я та діти
Любов.
www.facebook.com/quadratiges.photography/photos_stream
Життя більш цікавим, ніж будь-яка фантастика. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Таким чином, існує навіть особливий проект, який допомагає людям анонімно ділитися своїми розвідками.
Є різні історії: щасливий і сумний, злий і хороший. АлеВеб-сайт Вони надихаються історіями про те, що зробили життя своїх авторів щасливими і веселими. У статті зібрані рекламодавці.
Добрий день
- 1942 р. Дикий холод. Бабця має три дітей: 2, 4 і 6 років. Про смерть. Побили сусідський будинок, і загинув матір двох: 5 місяців і 10 років. Відвертайтесь! Моя бабуся взяла дітей. Вона вибрала з коробки з іграшками на дереві (від довоєнних років) один пряник, натерти його на тертці і дати дітям під язиком. Моя дід повернулася в '45. Вона важить 35 кг з висотою 176 см. Вона завжди вважається матір'ю п'яти дітей. І вона тримала всіх сейфів.
- Прогулянка по набережній. Почнемо когось, Болісно так... Кошеня впала в воду і стоїть на скелі. Трохи хвилі, і це Немає способу, щоб уникнути. Шукаю хлопця, чекаю на дію. Він драгує. Наш ресторан приємно здивує своїх гостей. Я стрибав в воду в моєму одязі, зловив дитину. Ми допомогло нам. Я зробив мій вибір і залишив. Так, я зробив, коли я стрибнув в холодну воду. І я готовий до нових відносин. Щиро дякую! Я не залишаю тебе.
- Недавній чоловік, з яким ми зібралися протягом 7 років, відкрився до мене з нової сторони. Я бачив, що мій бабуся купує курячі кісточки для супу і попросив продавцю вибрати, де м'ясо більше з словами: "Нехай я їсть м'ясо, я буду їсти м'ясо". Чоловік чекав свою чергу, придбав кілька фунтів м'яса, спійманий своїм бабусям і дав йому до неї. Я зробив правильний вибір 7 років тому.
- Я на метро сьогодні, я бачу дівчину в куртку з мумією не за розмірами, як вагітна, і дав їй місце. Селя, тому вона починає неприпустимо її куртку, і вона дивиться мене в очах, і вона посміхається. Вдово, голова великого британського кошеня протроїди, як присяжний зір у мене. Посмішка, теж.
Про невдачі
- Багато людей перекручують слова або не можна вимовляти правильно – добре, іноді це справа життя. Але сказати «Дмлендор» про мій Лаборатор був лімітом.
- Одного разу, на дуже вітерний день, переправила дорогу. Я чекав на зелений і почав перехрестити, паралельно відповідаючи SMS. Поки що-небудь перед очима! Чорний Я був жахливим, почав перетворюватися і думаю, що я був сліпим. Тексти пісень, а це означає: І це просто чорний мішок, що летить над обличчям. Чорний, матір його, упаковка! Я стояв, як фольга з сумкою на голові і стрункістю в середині дороги! Сніжинка, людина!
- Один студент-завдяки з студентом-російською сумою грошей, які він не писати диплом в одну ніч. Бог, чоловік живе в Росії протягом чотирьох років і ніколи не зрозумів, що росіяни завжди роблять все на останню хвилину, і якщо не за гроші. . й
Сім'я та діти
- Я вражений, мотивований і натхненний однією жінкою. Щоранку вона отримує годину на початку, йде на пробіг у шкільному майданчику, вправи, штовхання, повернення, приймає холодний душ і варить кожен сніданок. Моя бабуся, вона 72.
- Я повернувся з інституту і був пізно. Погода непристойна, дуже холодна, це дощ, телефон вниз, короткий, повний набір. Я на ескалаторі, і є мій мама з двома парасольками в руці. Вона побачила дощ, не знаю, що я зносився, не могла мене зв'язатися з нами. Я стояв на годину і на половині голоду на потоку людей, таких як анексійний бояр. Подбайте про маму!
- Я ходив по вулиці, чудовий весняний день - сонце, птахи ... - а потім кинувся спідницею 5 років на скутері. Я вже сказав, що до мене пальці, але маленький сонкер в останні хвилини перетворює свій автомобіль в зворотному напрямку і летить в паркан з жахливою катастрофою. Його мама чинить і починає відчувати себе шкода, до якого він відповів: «Не болить дівчину!»
- Моя бабуся, і її бабуся, і так далі, дав мені товсту книгу. Стародавній, практично неможливо прочитати його на неініціатовані: текст рідко зіпсує з пробілами і знайомими літерами. Але вона має все: від того, як випікати весь лебед напою для чоловічої влади. Очевидно, що я не можу відтворити весь рецепт, але я намагаюся дуже важко. Так, якщо рецепт говорить говорити про хліб, то поговорю! Ви розумієте, Саша? Я не відьмаю!
Любов.
- Я живу з хлопцем на рік. Знову ж таки він не захопить і поцілунок, стриманий, романтичні речі не особливо люблять. Тепер я лежаю з мою ногу, що я не ходию - квартира чисто, я купив спеціальний столик для ліжка, готує сніданки, обіди та вечері, шампери з салатами, миються страви, він сам пов'язує свою ногу. Я без троянд і свічок.
- Я дивлюся, чому я ніколи не носила з чоловіком. Я пам'ятав всіх оповідань про свої сварки, все почалося з деяких побутових дрібниць.
Дивитися навколо: на дивані розкидані шкарпетки і футболки, на столі крихт і немиті муги, обгортання. На килимі, джинси на стільці. Я не доглядав, як кажуть мої дівчата. Ми сидимо в цьому рукавному відсіку, на шматочок дивана в чохлі, переглядаємо нашу улюблену серію телевізорів.
Я, ми просто два щасливих свиней.
www.facebook.com/quadratiges.photography/photos_stream