Цей хлопець каже, що він не може дозволити дружині.

Стівен Нельмс і його дружина Слава були разом протягом трьох років. Коли син Єзра народився, молодят вирішив, що Слава не буде працювати, але замість того, щоб потурбувати дитину.

Нещодавно Стівен написав дотик посту на своєму блозі про дружину, яка відразу ж поширюється на Інтернет.

«Я думав про це довго. Я не можу дозволити дружині господині."

«Моя дружина сидить в домашніх умовах і піклується про її сина щодня. Вона змінює своїх діаперів, живить його, грає з ним, кладе його на ліжко і затишує його, коли він згасає. Це тільки частина її справи.

«Так, вона є матір'ю, і це природно, щоб виглядати після сина. Але всі ці послуги мають реальний грошовий матч."

Стівен розрахував скільки витрат на роботу дружини в рік:
  • Середня заробітна плата няні становить $ 705 на тиждень, або $ 36,660 на рік.
  • Послуга прибирання будинків коливається від $50 до $100 за візит, або $5,200 на рік.
  • Послуги персонального магазину (купівля круп та інших предметів) – $65 за годину за 4 години на тиждень, або $13,520 на рік.
  • шеф - $ 240 на тиждень, або $ 12,480 на рік.
  • Фінансовий помічник (оцінка бюджету, оплата векселя тощо) – $15 за годину 5 годин на тиждень, $3900 на рік.
  • Професійні взаємодії (ділові обіди і т.д.) – $75 за годину за 4 години 3 рази на рік, що складає $900 на рік.
  • Laundry - $25 на тиждень, $1,300 на рік.

«Всього лише $73,960 за рік. Хоча я не врахував найвищі зарплати, я ще не можу дозволити дружині."

І піклуючись про дитину, не завадить будь-який хворий виїзд, вихідні або канікули, які всі ці хлопці, які заробляють 70,000 рік, можуть отримати. р.

«Я дуже соромлюся всього часу, вона відчувала себе про те, щоб купити щось для себе. Я соромлюся, що вона відчувала, якщо вона мала менше права на наш дохід, ніж у мене було.

«Я люблю мій син, і, звичайно, вона не робить його для грошей або визнання. Але пам'ятайте, що її робота навколо будинку об'єктивно оцінюється в 2 рази вище моєї роботи.

"У цьому дуже дивному шляху я намагаюся сказати, скільки я ціную дружину як матір моєї дитини, так і як моя підтримка. Вам варто більше всіх дорогоцінних каменів світу. І я не можу дозволити собі.

Детальніше
Після того, як наречена скасувала весілля, ця дівчина зробила кращим фотосесія
На день народження хлопчика, і це те, що його мама прийшла.

www.weareglory.com/