Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

Останнім часом мексиканський блогер опублікував фото працівника охорони здоров'я, що падають під час обов'язки і критикував його не зробивши свою роботу належним чином.

Але лікарі по всьому світу припинилися за свою колегу і розмістили фотографії себе спати після того, як з'являються зрушення. Знімки діляться онлайн під тегом #YoTambienMeDormi (Іспанська для "Я впав занадто").

Blogger взяв цю фото на 3amХлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

"Дослідження пацієнтів чекали допомоги", - написав він. Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

У відповідь мексиканський лікар опублікував фото себе з тегом «Я впав занадто.» Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

Після того, як багато лікарів почали розміщувати свої фотографії, стоячи за резидентом. Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

Лікарі по всьому світу часто перетворюються на роботу. Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

Деякі з них мають зсуви, що тривають 36 годин і до 80 робочих годин на тиждень! Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

«Ми люди, не машини!» вони кажуть. Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

Веб-сайт Я захоплюю твердість лікарів. Хлопець опублікував фото лікаря, що спить, але не чекав такої реакції

через: boredpanda

через www.boredpanda.com/medical-resident-sleeping-overworked-doctors-mexico-yo-tambien-mi-dormi/