460
Чоловік дав свою віру, щоб врятувати життя хлопчика
22-річний студент Harman Singh був в домі. Судденно було міцне подрібнення гальм. Увімкніть вікно і побачила автомобіль трохи хлопчика, який ходив до школи.
Починалася пошкоджена і сильна кровотеча. Кілька людей, які псуються над дитиною. Деякі жінки провели голову для зупинки кровотечі. Але нічого не працював. Не знаєте, що робити.
Гарман Сінгх швидко вибігла з дому, зняв його турчану і приколів рану на голові хлопчика з ними.
Він сидів там, поки не прибули швидкої допомоги. Один з пасторів, що знімався. Фото відразу вдарив соцмережам, а тепер Harman Singh — героя. Все, що вражає своїми діями, і миВеб-сайт теж.
Гарман Сінгх дав свої переконання, щоб зберегти дитину. Він мав зняти турбо.
Але людина з Індії, він є прихильником Сихізму, і він не може кинути голову в публіці. «Я не думав про турчану час. Я був дуже стурбований ДТП і цей хлопчик, який кровоточив на тротуарі. Я зробив, що я повинен зробити. й
Harman Singh все ще отримує повідомлення від захоплених користувачів Facebook. Він підкорив їх своїм актом. Тисячі людей писали мені, «Добра робота!» Дякуємо всім! Я впевнений, що багато в моєму місці було зроблено таким же. й
У екіпажі подарували йому сюрприз.
Під час інтерв’ю з’явився фільм-компанією, який дуже швидко живе. Дякую за збереження дитини, обставивши його вітальню: купили журнальний столик, стілець і ліжко. Гарман Сінгх був безглуздий вдячний.
номінальний #image16491210
20 затишних європейських міст, які більшість туристів не знають про
15 фотографії, які довести, що добре буде жити