Ця пара хоче добре виглядати на весілля, і ось що щасливий

Claire Crowther, 31, колись зважився 90кг. Дівчинка працювала посередником, а через франтичний графік вона мала їсти швидко і напівфабрикати. В результаті ситуація вийшла з контролю і вона буквально не могла виглядати себе в дзеркалі. І коли його дружать запропонував, вона відмовилася від нього, кажучи, вона не хочу, щоб піти в айслі як "наречена". Claire визначається для схуднення і зміни життя один раз і назавжди.

Це те, що Claire виглядав як раніше вона втратила вагу.

Вона повернула свого хлопця, який запропонував їй, сказавши, що вона не хоче піти в айслі, як «наречена».

60708664

Claire приєднався до групи втрати ваги і втратив 25.5kg в 10 місяців. Але незабаром вона усвідомила, що це не було достатньо, і підписала на фітнес-клуб зі своїм хлопцем, який підтримав її і допомогло їй. Він пішов на дієту з нею і пішов з того ж плану навчання.

Під час навчання в фітнес-клубі Claire втратив ще 13 кг. Від жиру дівчина перетворилася в справжню красу і стала набагато більш впевненою.

«Студентська підтримка стала невід’ємною частиною мого успіху», – каже Клар.

У жовтні 2014 року Клер і Стівен одружився.

Р

Вся родина тут, в тому числі дочка Claire Molly, для якої її мама є найкращою моделлю ролі.

Я ніколи не скажу себе, граючи спорт, я постійно покращую себе.

Веб-сайт Я соромлюся міцністю і визначенням цієї дівчини.

через www.gosocial.co/morbidly-obese-frused-to-walk-down-isle-fat-so-she-loses-all-of-it-now-she-is-a-hottie/