507
Вікування неминуче. Вирощування вибірково.
Щоб жити по-справжньому, вам потрібно знати ваші цілі і кожен день знайти щось нове і смішне в житті. Веб-сайт Я знайшов цікавий сюжет про стару жінку, яка звернулася до кінця.
На одному з лекцій професор запровадив нас на новий. У цей момент я відчував невеликий дотик на плечі. Шукаю, я побачила маленьку суху даму, що посміхнувся мені, що мимоволі посміхнувся обличчям.
- "Хі красиві, моє ім'я троянда і я 87 років", - сказала вона. - Чи можу я сидіти поруч з вами?
Я посміхнувся і переїхав, щоб дати їй місце.
- Нудоти, мати місце. Чистий Я запитав, що ви приносили вам університет в такому безневинному віці?
- Я тут зустрітися з багатим чоловіком і маю пучок для нього, стара леді посміхається.
- Серйозно? Я сподобалося Роже більше і більше.
- Але серйозно... Я завжди хотів випускника і тут я, Роз відповів.
Після лекції ми пішли на студентську їдальню і пообіглися разом. З цього дня ми пообіглися протягом трьох місяців. Роза стала душею компанії практично всіх студентських вечірок. Всі студенти, які поспілкуються з нею, ніколи не висловили їх не схожими.
Наприкінці семестру ми запрошували її, щоб дати промову. Як вона прогулялася до подіуму, листівки з виступом знизилася від руки. Не збирав все.
- Я бачу, я так відвертаю.
Як сміху, вона кашліла і почала своє мовлення:
до Ми перестаємо грати, бо ми виростимо. Ми виростимо, оскільки ми зупиняємось на грі. Є чотири секрети молоді, щастя та успіху. Ви повинні посміхатися і знайти щось смішне в житті кожного дня. Вам потрібна мрія. Коли ви перестаєте сниться, ви гинете. У нас є багато людей, які вже померли, але вони не знають це! Існує величезна різниця між старінням і зростанням. Якщо ви вже 19 років, і ви лежите на дивані за рік, що робить нічого, ви будете 20. Якщо я на дивані протягом року і я нічого не робив, я буде 88. Немає нічого важкого, щоб отримати старше. Ми не потрібні таланти або подарунки, щоб виростити старий. Подарунок – відкрити нові можливості для зміни. Не шкодуйте нічого! Старі люди не шкодують про те, що вони зробили, що вони не зробили. Тільки ті, хто загиблий смерть занадто багато шкоду.
Після закінчення свого виступу з фразою «Респектива Роза», стара леді повернулася до неї. Ми були всі німі, засвоюючи те, що ми чули.
Через рік Роса отримала вищу освіту, вона мріяла про це. Через тиждень вона загинула спокійно в сонці. Більше двох тисяч студентів прийшли до її траурної пам'яті про те, як ця маленька яскрава жінка показала її приклад, що це ніколи не пізно, щоб стати тим, що ви хочете бути.
Немає нічого важкого, щоб отримати старше.
Вікування неминуче. Вирощування вибірково.
Зайдіть погляд.:
«Я затишна мати. І самогубно і безтурботно.
Чому молоді люди більше не купують авто і квартири
Якщо жінка має ці 12 якості, ніколи не дайте їй йти.
www.gsfindia.com/blog/joy-of-rose-we-make-a-living-with-what-we-get-we-make-a-life-with-what-we-give/