20 Цитати всіх взаєморозуміння Григорій Горін

Раритетні фільми дівержуть на котируваннях як швидко, як фільми на сценах Григорія Горіна. Залізо і дуже точно, він відмітив деталі повсякденного життя і легко передав читачам і глядачам невибагливе звернення абсурду.

День народження сатирського письменника Веб-сайт Зібрав декілька цитат з сценаріїв для фільмів, які особливо люблять аудиторію – «Формула любові» та «Тай Мункусен».

• Час повинен бути заповнений подіями, після чого він неочищається.й
  • Серце піддається розуму. Почуття в серці. Причина піддається відчуттям. Закривається коло. Розум почав, розум закінчився. Так виходить, що весь Всесвіт є грою мого розуму. І якщо ви погоджуєтесь з мною, то буде твій.
  • - Чи можна ви сказати, що людина може підняти своє волосся?
    - Я буду! Уважна людина повинна робити це вчасно.
  • Я одружився. Я зносу халату все дня довго, і дружини, людина, яка повинна служити ідеалами любові, замовляє локшину з мною і починає їсти їх!
  • Hypochondria - це жорстокий блиск, який тримає дух в постійному сумному стані. Тут медицина знає різні засоби, кращі з яких найшкідливіші - розмова. Слово лікує, розмова приводить до думки.
  • до Що ми скаржаємось?
    до Він скаржаться на голову.
    до Це добре. Вішає дихання, серце збиває.
    до І голова?
    до Керівник - темний об'єкт, що не підлягає дослідженню.
  • Перші урочистості. Потім арешти. Потім ми вирішили об'єднати.
  • Яка людина збирається, інший завжди може зрозумітий
  • Не міняйте через будь-який idiot.
  • Якщо лікар повний, пацієнт легше.
  • Ні дівчата, нікому грає карти. Учора в чорнилом він стелить сріблясту ложку - ніхто не помітив: вони вважали, що не існує взагалі.
  • Ви повинні вбити когось, щоб дізнатися, що вони живі?
  • Я попередив, що перебування в Росії була пошкоджена слабкими розумами.
  • до Що я маю? Значення буття! Чому живе людина на землі? Про нас
    - Як це правильно? А потім, де живе він? Якщо ми перебуваємо в Смоленській провінції, це одна річ. Якщо це Тамбов, це різні. й
  • Яков, ми не залишаємо тут. Ми вмираємо. Я отримую, Яков. Всі іноземці в Росії загинуть біля Смоленськогой
  • - Чому ти затримуєш, сіра?
    - У вас є гість, ви повинні спочатку стріляти.
  • Тим не менш, є два рази більше пригод в цій книзі, як я насправді зробив. Коли я ріжу, я переносить, але коли доповнюється, це стає ненадійним!
  • до Ви отримуєте мігрені?
    - Спасибі Богу, ні.
    - Поверніть його! Кожна сучасна людина повинна мати мігрень. Це чудова тема для обговорення!
  • Я не боятися здаватися смішним. Не кожен може дозволити собі.
  • Я знаю, що ваша проблема. Ти занадто серйозний. Серйозне обличчя - це не ознака інтелекту, ніжників. Всі припливи на землі виконуються з цим виразом. Ви посміхнете, ніжні, посмішка!

Зайдіть погляд.:
Глингог. Історія vain fuss
20 Strugatsky фрази, які навчать вас думати ширше
25 риклі котирування Віктора Пелевіна

www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/25-kolyuchih-citat-viktora-pelevina-808910/