485
15 яскраві дитячі перли
Нестандартні рішення в будь-яких життєвих ситуаціях і ніколи не втрачають серця.
День дитини Веб-сайт Я почула деякі дивовижні речі, мої батьки поділилися онлайн цього року. Дуже задоволена.
С ***
Моя дочка хоче мити її білою блузкою.
Я кажу її:
- Диви, що ще знаходиться в легкому резервуарі і поставте його в автомобіль, теж.
до Якщо це чорно-білий, то можна його покласти?
- Більш чорний або білий?
Пауза 5 хвилин, після чого шує від ванної кімнати:
до Є 91 білих смужок і 88 чорних смужок на цьому валі, так що це добре з світлом!
С ***
Син (5 років) походить від вулиці всі брудні від голови до тебе. Чоловік відкриває двері і каже, що він бачить:
- Хлопці, які ви?
Син, після маленької думки:
- Ваші.
С ***
Друг сказав, що працює як логопед в дитячому центрі.
Дівчина викликає хлопчика:
- Yoma, Yoma, прийти сюди!
Хлопець, відхилений:
- Я не Яома, Я Оуома!
С ***
Російська родина в Англії. Їх маленька дочка навчається говорити (так вирішили почати з рідної російської мови). А потім бігти по пісочниці блондин Машенка за власником плечового леза Івана і читає Кенсінгтон шаутінг "Так, ah!".
Британські мами в шоку.
Завіса.
С ***
Дад попросив матері піти на пиво, і дочка (3 роки) сказав:
- Дад, пиття пива погано. Випийте коньяку.
С ***
Я побачила цікаву сцену в McDonald's сьогодні.
Сім'я з букетом дітей, 5 хлопчиків і 1 дівчини. Один з хлопчиків віку 7 у крісельному голосі транслює:
до Що мені подобається? Коля є найстарішим, Сеня є наймолодшим, Anya є єдиною дівчиною, Саша і Ігор є близнюками, і що я?
Тут Дад, не відвертаючись від nuggets, говорить:
до І ви планували.
С ***
Дочка (за 8) філософія:
- Коли занадто багато людей не вірять в магію, вона зникає.
С ***
Дочка (4 роки) побачила півень в зоооці, вона красива, хвостик занурений. А поруч з жіночим павичом є звичайна сіра курка, тільки більша. Дочка просить:
- Хто?
до Це дружина павичів.
Вона зірвала на них, один раз, інший. А потім я сказав,
- Чи любить він?
С ***
Дівчинка (5 років) була купання вперше. Коли мій мама вийшов, вона сказала,
- Настя, вам подобається ванна?
до Так, спасибі! Я відчуваю себе молодшим.
С ***
Прогулянка з сином в парку. Дівчинка з 2-х років мухає до нього і починає послухати і поцікавити його, і хлопчик віддає сльози повною очима і трагічною вуса:
до Що я до неї?
С ***
Я кажу мій бабуся, що я хотів би піти в Індії на тиждень. Але відразу я помітив, що я читаю в Інтернеті, що це брудно, потрібно бути дуже обережним, постійно мити руки, не пити воду. Для чого вона запитала:
- Ви впевнені, що ви були заохочувані?
С ***
Йди з сином від дитячого садка, він продув бульбашки з його долу.
до Ви думаєте, що це гідне?
- Я думаю, що це мистецтво!
С ***
Андрій взяв кота в руках, натискав голову на Котовську музелю, пішов з ним до дзеркала і продумано:
- Одна особа. . .
С ***
Мама прийшла з магазину і виїмала сумку.
- Мама, що це? попросить трохи Альоша (2 і половина років), вказуючи на сувенірну свічку.
до Це свічка.
І з Альоша мала проблеми здоров’я до дня, слово «свічка» було добре відомо йому з медичної сторони. Так він закрив його пальмою і бочками, відвисає від кухні з бочками. Мати розуміла, що збирався і заспокоїв її сина:
до Не хвилюйтеся, Альоша. Це ще одна свічка, вона освітлена.
З залу вийшов терористичний голос:
- Довга! На вогонь!
Читати більше дитячих коментарів:
Дитячі перли
Діти.
на www.adme.ru/zhizn-semya/govoryat-deti-793560/