22 Котирування Артура Шпенгауера на True Freedom

Відомий німецький філософ XIX століття Артур Schopenhauer був відомий непристойний, загартований байкер і коханець свободи. Але таке бородавне ставлення до людей не завадило йому від вивчення людської природи у всіх його проявах і розповідаючи про його спостереження відверто і категорично.

Веб-сайт Це говорить про філософа, який в нашому віці звучить свіжим і гострим.

Розумні люди не так багато шукають самотності, оскільки вони не уникають снів, створених фольгом. З точки зору молоді життя є нескінченним майбутнім; з точки зору старого віку це дуже коротке минуле. Він не може бути хорошим чоловіком. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. «Я не можу змінити це, вона залишається вигідною. й Ви не можете зробити все про привітність навколо вас! Але не хвилюйтеся в ваговому, для каменю, що кидається в тампон, не виробляють кола. Без жінки, наше життя буде беззахисним на початку, без задоволення в середині, без консолідації в кінці. Mediocrity стурбований тим, як вбити час і таланти, як використовувати час. Ліхтенберг заявив, що «Якщо голова побачила книгу, вона завжди звучить як книга?» Він, хто не любить сулію, не любить свободу, тільки в суліумі може бути вільним. Що ми дійсно – це більше, ніж у нас. Кожен може слухати, але не всім варто говорити. Всихає, як сіль вода: чим більше ви п'єте, тим більше спраги. Те ж саме йде на полум'я. Часом ми відчуваємо, що ми довгемося для деяких далеких місць, коли насправді ми доглянули час, який ми витрачали там, будучи молодшим і більш життєрадісним, ніж зараз. Час приманює нас під маскою простору. Негайна людина, яка не має гордості, грапсів на єдине, що можливо і гордість народу, до якого він належить. Для того, щоб добровільно і вільно розпізнати і оцінити гідність інших, необхідно мати свій власний. Які люди називають долю, суть, тільки загальність фоллів, які вони вчинили. Думки великих розумів не переносять фільтрації через звичайну голову. Кожна дитина є генієм, і кожен геній є дитиною. Не скажеш, що ваш ворог не знає. Однією з найважливіших перешкод для розвитку людської гонки слід вважати, що люди обіймають не той, хто розумний, ніж інші, але той, хто говорить про голосніше. Світ – це лікарня відтермінованих людей.

через adme.ru