Основна людина

Людина, яка вогнена з гармати прискорює до 100 кілометрів на годину за 3 секунди. Перевантаження досягає 12 Г. Вони кажуть, що літати з гармати не більш небезпечний, ніж стружка з бензопили. У минулому столітті загинув більше половини 50 «людських гармат» – 30.

Запис на діапазон польоту з гармати тепер відноситься до американського Девіда Сміта (David Smith): 1995, він постріл 55 метрів, розбиття 53-метрового запису італійського акробата Idelbrando Zacchini з 1940 року.

р.

Девід, прізвисько Булета, протікає понад 5000 рейсів.

, Україна

Девід Сміт робить життя тим же, що його батько. Сміт Ср. створив цілу родину людських снарядів - це ремесла належить сина, двох дочок і коусин.

1366011

Він також розробив сім гармат, які багаті люди, п'ять з яких належать своїй родині. Разом з ними вони подорожують по всьому світу, демонструючи свої навички.

Як це відбувається, ви можете побачити завдяки фотографу та прізвищу стрибків, Біллу Сміту, який зробив докладну пісенію такого стрибка з його професійного Никону. «Мої фотокамери про вісім кадрів на секунду, я мав дуже виграшне місце, я взяв 29 фотографії, і ось що сталося», – каже Біллі.

Завдяки фото ескізу можна спостерігати дивовижну дугу, яка описується Даревілом Девідом через небо.

На англійському, знімаючи людей з гарматою, як і самі ці хитрощі, називають «Гуман гарматбол». Деякі джерела стверджують, що перший постріл людиною з гармати відбувався в 1871 році: хлопець вдягнув жінку і запустив пристрій катапульта в лондонському музичному залі.

р.

У 1875 році Джордж Лоял Цирку Янкее Робінсон.

Але більшість циркових істориків атрибуту винаходу «man-cannonball» до англійського князя Георга Фаріні, який презентував цей екзотичний трюк 2 квітня 1877 р. Він зняв 14-річну дівчину Росси Матільди Річтера, відома як Зазель. Він був знятий на Королівському акваріумі в Вестмінстері.

Хоча Фаріні негайно запатентував свою ненадійну і слабку весняну гармату, і Зазель переїхав в Америку, закріпивши в цирку Барну (де написано, що Зазель потім серйозно травмував її назад), рейси з гарматного вентиля припинили на половині століття. До 1922 р. Італійський акробат Idelbrando Zacchini, який бачив Farini як дитина, вирішив реконструювати трюк. Разом з синами, він побудував нову революційну гармату: сила водіння не була пружинами, але стиснене повітря.

"Ман-core" сходження на бочки циліндра. Цей циліндр штовхнув повітря, але не вперед, і, якщо я можу сказати так, до краю бочки. циліндр припинився і людина вилетів. В цілому пружини заміщалися пневматичними речовинами. Крім того, Zacchini додано спеціальні ефекти у вигляді шуму і диму, які давали реставрацію в реальну артилерію.

Кількість діток Idelbrando – це відчуття, олімпіаді, циркуляція родини Заккінських, виконана дуже успішним туром Європи. Не дивно, що американський імперсаріо Джон Кінглінг, побачивши трюк в Копенгагені, в 1929 р. перейшов на всю родину Заккіні в США.

Оселившись в штаті Флорида, Idelbrando і його роздягання постійно покращили інструмент і техніку виконання. На початку 1930-х років Маріо і Емануель Заккіні вперше вилетіли з гармати разом, знаходячись. В цілому «ядерний» було п'ять семи синів Ідельбранда, і в цілому, в різні роки 38 членів цієї сім'ї брали участь у трюках.

Р

Останній з перших поколінь гарматних цукіних, Маріо, помер у 1999 році у віці 87. Він сказав, що «флілінг не є найважчою частиною трюку, головне – нормально висаджувати» в сітку, яка з висоти здається «дуже невеликою».

На Всесвітній ярмарок в Нью-Йорку в 1940 році Маріо нещасливий: не вдалося, і він зламав кілька ребер, потерпілий плечем. «Після цієї травми я досить швидко відновився. Я був кішка з дев'ятим життям. Я був живий німець і вирішив залишити, - Маріо відірвав латсо відмінно і зробив тяжіння з ним.

Тим часом решта сім'ї Заккінського продовжили свою роботу. Вони побудували X-15 гармату, здатних одночасно запустити дві людини, і відроджено з Кільцгейським цирком в 1966 році. У кілька років, як і п'ять трупів « гарматних кулачків» Заккіні з 14 гарматами, що подорожують країну одночасно. Едмондо Заккіні, один з нефритів Mario, був останній "людський проект" в сім'ї - його фінальний рейс був виконаний 29 серпня 1991 року.

Акція триває до цього дня... Чоловіки і жінки можуть розраховувати на пальцях, але вони є. Однак, від пневматичних приладів, які відмовилися – пружини безпечніше.

Зареєструватися