606
15 Місчиєві котирування від "Тільки дівчата в джазі"
"Тільки дівчата в Джазі" ("Що подобається Hottest") є легкою сімейною плівкою, яка, на жаль, не проводиться більше. Це один з тих, хто пам'ятний для життя комедії, які ви можете дивитися більше, ніж раз і насолоджуватися гарною грою чудових акторів, життєрадісних реплікій героїв і дуже смішних моментів.
Веб-сайт Я отримав цитату з фільму, який дав нам стільки здорових і щирих сміх.
- Ці бандери застрягнуть нас, поліція виявить два жіночі корпси, ми будемо приймати до жіночої морги, і коли ми роздягнулися голими, я помираю з шамбою!
- - Подивіться на це, це прогулянка. Ви знаєте, навіть запаморочення. Вона повинна мати ліворучний, ліворучний двигун всередині. . й
- - Чому б людина маррію чоловіка?
- З причин безпеки. - Що робити? Що робити? Поставте ноги!
- - Чи п'яний він або ступінчастий?
- Зірка. Мій шлунок порожній і мій голова плутати. Де він тонкий, там це. - - Ніколи, ми можемо їх відповідати?
до Що ви боїтеся, ви не будете змушені мати дитину! - - Гей, консерватори, де працювали раніше? У танцювальних класах?
- Ні, на похороні.
до Будь ласка, підійміть від мертвих. На темпі, дівчата, на темпі. - - Ви пішли на консерваторії, право?
- Так, один рік.
- Ви сказали три?
до Ми випустили рано для хорошої поведінки. - до Чи є ваша дружина коктейлі?
до Ні, мій валет.
- Чи сигнал вашої дружини на човні?
до Ні, алелер. Я не одружений, якщо вас цікавить. - Я не доглядаю, якщо він багатий, поки він має яхту, власний залізничний вокзал і зубну пасту під його ім'ям.
- - Як прогулятися в таких підборах? Як зберегти свій баланс?
до Вони мають свій центр ваги в іншому місці. - - Приходьте і послухайте нас на ніч!
- Я не знаю, якщо я можу, але я спробую.
до Привіт! Якщо ви не приїжджаєте, ми будемо дуже застаратися! І захопити катер! - - Я був одружений сім або вісім разів.
- Ви не впевнені?
до Моя мама тримає рахунок.
- - Він мене шпигував. Дивитися, як жінки відчувають себе? Я не дуже гарна.
- Ви одягнете спідницю. Вона схожа на червоному ганчі.
- Я втомився бути ганчем. Я хочу стати бульцем знову.
- - Шукаю, я не можу дивувати тебе!
- Чому?
- Ну, перш за все, я не блондинка!
до Це океї.
- Я диму! Весь час!
до Не проблема.
- Я ніколи не маю дітей.
- Ніщо, прийняти.
- Боже, я чоловіка!
- Кожен має свої недоліки.
через adme.ru