Стара таємниця для тестування логіки та спостереження

радянські журнали для дітей опублікували безліч чудових головоломок і завдань. Веб-сайт Я хочу думати про одного з них.

Зробіть більш докладний вигляд на малюнку і відповідайте 9 питань. Р

Скільки туристів живуть в цьому таборі? Коли вони приходять тут, сьогодні або кілька днів тому? Що сталося? Чи далеко від табору до найближчого села? Де вітер приїжджає з, на північ або південь? Який час доби це? Де зробив Шура йти? Хто був на миті вчора? (Всі ім'я.) Що таке дата місяця сьогодні?

Відповідь: 1,1 км Скільки туристів живуть в цьому таборі?
Чотири. Якщо ви уважно дивитесь, ви можете помітити: різак для 4 осіб, а в списку для мита - 4 імен.

2,2 км Коли вони приходять тут, сьогодні або кілька днів тому?
Не сьогодні, слухаючи веб між деревом і наметом, хлопці прибули кілька днів тому.

3. У Що сталося?
На човні. Під деревом знаходиться оар.

4. У Чи далеко від табору до найближчого села?
Ноп. Пішохідна курка в картині, тому поруч знаходиться село.

5. Умань Де вітер приїжджає з, на північ або південь?
Південь. Тут знаходиться прапор на наметі, щоб розповісти про те, куди приїжджає вітер. На малюнку є дерево: з одного боку гілки коротше, на інший довше. Дерева на південній стороні, як правило, мають більш довгі гілки.

6. Жнівень Який час доби це?
Ранок. На попереднє питання ми виявили північно-сюди, тепер ви можете побачити східно-західний, і подивитися на тіні, які об'єкти проливають.

7. Про нас Де зробив Шура йти?
Він ловить метелики. Нетто видно від намету.

8. У Хто був на миті вчора? (Всі ім'я.)
Коля. Сьогодні Коля шукає щось в рюкзаку з літерою «К», Шура ловить метелики, а Вася захоплює фотографії природи (відчуження триходу з камери видно з рюкзака з літерою «Б». Так, сьогодні П'я є обов'язковим, і вчора, відповідно до списку, Коля була на обов'язку.

9. Навігація Що таке дата місяця сьогодні?
8 серпня. Судячи зі списком, так як П'яти на миті сьогодні, номер 8. І з тих пір кавун на очищенні це означає серпень.

Зайдіть погляд.:
15 сайтів, де ви можете навчити мозок
4 Дитячі проблеми, які не всі дорослі вирішуються
Проблема для студентів, які вирішує весь Інтернет

З'єднуйтесь до Thetravel.com/2012/soviet-riddle-picture-about-tourists