Нолан розкриває секрет фінальної сцени «Попередня»

У насВеб-сайт Протягом багатьох років питання було переповнено, де головний характер фільму «Вступ» завершився - уві сні або в реальності.

Крістофер Нолан під час свого виступу випускникам Принцтону в 2015 році сказав, що, відповідно до його ідеї, означає фінальну сцену в кінофільмі «Вступ», де верхні хребти без зупинки, а кадр закінчується до того, як глядач встигнути побачити, чи впав він або продовжує хребта.

Нолан розповів випускникам про поняття реальності, які він хотів би пояснити в фільмі. Директор вважає, що кожен може мати свою реальність, і це, якщо вони щасливі.

«Я вірю, що з часом ми починаємо сприймати реальність як поганий родич нашої мрії, в почуття. Хочу підкреслити наші мрії, наші віртуальні реалії, тези, які ми любимо і оточують себе, є частиною реальності. Так само, як це було наприкінці Інцепції, де Леонардо DiCaprio Cobb провів свої діти в суб'єктивній реальності. Він не піклується про те, що він був реальним або ні, і це точка: можливо, всі рівні реальності однаково дійсні. Камера перестає знімати, як тільки здається, що топ починає ламатися. Чорний екран, Nolan - сказав він.

Як правило, вони кажуть, що «Го після мрії», але я не раджу робити це, я хочу, щоб ви дотримуватися своєї реальності. Саме ця ідея, що режисер хотів передати глядача в фіналі картини.

Питання про закінчення стали найбільш поширеними в період життя Нолан. Він навіть приймав, що пішов з кінотеатру перед останню сцену, щоб аудиторія не кидала йому питання.

Дивитися також.:
25 фільмів з несподіваним результатом
10 чудових фільмів композитора Ганса Зіммера

Новини/News/0706mms_nolan