5 Уроки від людей, які не мають права на зміну

Історія сім'ї, які виконали всі свої мрії. Три роки тому ми дошкільлися московсько-Парісовим літаком з одностороннім квитком, трирічна дочка, і два валізи без грошей в них.

За нас запрошуються роки успішної кар’єри, стабільного життя і твердого берега. «Намагаємось жити, де ми любимо і робимо те, що ми віримо». Тепер час усвідомлювати доглянуті мрії.
Я завжди говорю своїх клієнтів, які географію, гроші, професія – це лише умови завдання, головне – знати, що сам поставлений задачі.

Наші початкові умови виглядають так: Рома - менеджер з продажу, я менеджер талантів, Егор є випускником, Anya всього за три роки. Ми маємо стабільну роботу в міжнародній компанії, ми живемо в Москві, подорожуємо багато по всьому світу і в цілому все, як люди.

Що ми вирішили зробити це для того, щоб зберегти всі, що стійкість до будь-якого курсу ми вибираємо. З Роміном вибір був чітким з самого початку – він все життя мріяв стати шефом ресторану французьким. Моя нова роль була погана в невизначеності, але я впевнений, що я з'ясував його по дорозі. Не існує зв’язків з Європою, грошові резерви на рік не працюють, а життя на бюджеті та отримати хорошу освіту.

І ми почали еру великих змін.

Сьогодні я пишу вам з Монако, з вікна я бачу Палацу князя і глядачів, які збираються на Забіги Формула 1, Рома з семи ранку зустрічає з постачальниками в ресторані, Алла читає французьку книгу поруч з нею, її відпустки. Ми навчаємо та працюємо в Пітері. Я декларую епоху великих змін, це час для результатів і зростання. Я готовий поділитися з вами основними уроками великих змін.

Урок 1Якщо ви думаєте про щось велике, коли ви більше 30, ніколи не будете добре. Це буде більш невідповідним і менш невідповідним.

до 1 2 3 4+

Після 30, ми всі переросли з'єднаннями, будиночками, обставинами, ми вже вбудувались в певну кількість речей, і вони самі не будуть ідеально вписуватися разом, щоб взяти і перебудувати все. Висновок простий – як ви вирішили, що ви повинні зробити це.

Деякі люди запитують мене, що про страхи, бо вам потрібно якось розбити їх або подолати їх, а потім почати. Я думаю, що це нескінченно. Фурси і досвід є нормальними, але я не хочу їх покласти на фронт і якось відсвяткувати їх.

Приклад цього з життя. Ось вагітна жінка. Якщо вона призначила день народження себе, перш за все приїжджала до держави, де вона не була на всіх незручних, то такий день не може прийти. І тут принаймні боїться, принаймні не боїться - якщо природа призначила неминучий час, то ви народжуєте, рубати або ні. Так змінюється. Якщо цей день неможливий (навіть, що ви призначили себе), то ви не будете аналізувати страхи, але робити те, що необхідно.

Урок 2Насамперед, все, що ви не змогли. Але від неможливої мрії до звичайного плану є міст - це перший крок.

Навіть найменший, але це буде означати, що ви вже перекреслилилили лінію з минулого до майбутнього. Як сказав Наполеон, найбільш важливо боротися. У нашому випадку це був лист до Академії Кулінарного імені ЛеКордона в Парижі про можливість навчання як шеф-кухаря. Далі відвідайте А тепер ми шукаємо квартиру в Парижі, дізнаємось на консульстві про пакет документів, готуємо себе наступники на роботу. І ми більше не говоримо про далекі і нереальні, але просто візьміть цей далекий, розділіть його на зрозумілі частини і вперед.

Урок 3У новому полі діяльності основна конкурентна перевага полягає в тому, що ви забираєте.

р.

Сьогодні я розповідав Жанну, який такий втомлений рекламодавець ресторану (що говорить про те, що вона є «простіром в ресторанному бізнесі». Я слухав Жанну і пам'ятав Рома, очі якого знаходяться в цьому ресторані. Упродовж року роботи над новою кар’єрою вдалося активно брати участь у бізнесі, який провів кілька сенсаційних заходів у Москві та пара їх у співпраці з новоприйнятими французькими партнерами.

Коли ви робите щось з пристрастю, ви розвиваєте на ньому набагато швидше, ніж ті, які роблять це просто на миті. Як стрибати в ніч і писати нову ідею або читати книгу на вашій темі — це не стресове, це зарядка. Рома може провести половину своїх вихідних, винаходячи новий салатовий соус, і він не втомився змішувати всі інгредієнти в двадцять варіаціях. Тепер уявіть, що ця пристрасть для однієї роботи змагається зі звичним, тобто нормальним ставленням людей, які не так пристрасно? Хто ви робите ставки? Ось як працює.

Коли ви дійсно зацікавлені, ви перестаєте думати про конвенцію, ви літаєте, скажете, Лондон на правильний семінар, і ви не подбаєте, що ви не можете дозволити собі хороший обід. Це не головний біль у всьому.

Урок 4З 20 центами, що залишилися в кишені, речі, швидше, ніж при наявності 20,000. Дифузії мобілізують і насосні якості, які атрофують при передбачуваному самопочутті.

У нас є кілька досить темних днів, але після першого дня ми припинили боятися їх і укладаємо, що бути на дно повинно бути на твердій поверхні, від якої виштовхувати і плавати.

Одного разу ми втратили руки через кілька місяців підписання договору в Монако, Рома була відхилена за посаду головного, адже одна високопосадова офіційна не побачила в ньому потенціал стати шеф-кухарем місцевого ресторану через національність і відсутність досвіду. Як я пам'ятаю, ми сіли на кухні підлозі і мовчали. Відхилений папір між нами. А потім ми подивимося один одному, і ми використовували, щоб зібрати себе разом, і ми приїхали з планом переконувати цю людину.

На старті немає одного гарантійного квитка для щасливого закінчення. Ви просто повинні працювати важко і чекати правильні можливості. Наприклад, Монако ніколи не вважається місцем призначення. Але була можливість, і ми готові до неї.

Урок 5Все, що прийшли перед не було нічого. Навіть коли здається повноцінним стартом з нуля, це не повний старт від нуля.

Здавалося б, на кухні ресторану знання маркетингу не дуже застосовно. Але Ром вдалося комплексні проекти, очолював команду і навчився робити речі, і в ресторані все було зручно.

Це особлива історія про мене. Я хотів бути письменником. І в перший місяць в Парижі вона навіть писав половину роману, детективного роману. Звісно, це було про офісне життя, а перший потерпілий офіс маньяка виглядав підозро, як мій бос. Я також навчився писати про подорожі і фотографії професійно. І я був впевнений, що мій 15 років в HRі закінчився з життям офісу.

Я знайшов себе прямо поруч з місцем я втратив. Одного разу я зрозумів, що я постійно консультую людей (як це) про роботу. Що все я навчаю, що я зацікавлений, це про зміну кар'єри, як інші це роблять, і який успіх залежить від. Я знайшов мій трюк. І я зрозумів, що я хотів стати експертом, і допомогти іншим знайти себе, і зробити це швидше і болдер. І ось, де я переоцінив всі ці 15 років, які зараз хороший фундамент. І запис робиться на блог, який також дуже корисний.

Я розповів вам про п'ять наших особистих уроків. І в кінці я хочу дати вам одну пораду. Не залиште ніде. Ми повинні йти кудись. Далі він працює. Ми не пішли на іншу країну, бо це було погано. Ми були дрібними, але ми планували. Якщо це не французька їжа, але йога, ми будемо в Індії. Географія не має нічого спільного з ним - важливо знати вашу відповідь на питання чому.

Ви також можете:
10 Ідеальних країн для подорожі
20 сайтів для бюджетів

через interesno.co.