Магія мами слово

р.

Коли ми вперше почали боротися за наш злодій сина, психіатр подарував нам величезний подарунок, до того ж щось дивне і недопомогливе. Він сказав мені про експеримент, який зробив десь в Англії (Я міг бути неправильним, бо він сказав так).

Мати хворих дітей виконали простий обряд кожної ночі. Після того, як дитина впав, вони чекали на активну фазу сну — через п'ятнадцять хвилин. І тоді вони сказали прості слова дитині:

"Я люблю тебе. Я пишаю тебе. Я дуже рада, що ти мій син. Ти найкращий син для мене.

Тексти пісень, а це означає: Текст є однаковим для всіх.

І вони порівняли ці діти іншим дітям з подібними діагнозами, але їхні мами нічого не завадили. Діти, які отримали свою нічну декларацію любові, значно швидше відновили. Це мати магію.

Ми практично відразу запустили його. На відміну від більшості випадків, це безкоштовно, завжди під рукою. Спочатку я сказав, що було написано в скрипті. Тоді я почав імпровізувати. Це п'ять років, і я все ще збов. До кожного з них і майже кожну ніч.

Це важко говорити про конкретні результати, але Dani більше не має аутизму. І я впевнений, що мій віскі грає роль. Але є щось, що дає мені і дітям. Важливо розуміти, що магія працює як спосіб. Що дуже важливо для матері і дитини. У кожного є «що важливо».

Що робити?
  • Почуття близько до кожного з дітей. Це незрівнянне почуття. Неважливо, як старі, вони виглядають як маленькі ангели, коли вони сплять. У день не так легко захопити або тримати їх – вони вже так багато робити! І в ніч, я захоплю кожну з них, про що важливо для нас. Тексти пісень, а це означає: І я можу відчути наше зростання і зростання
  • Індивідуальний час для всіх. У потоці днів я не завжди можу дати кожному особистому часу. Ми всі разом, як команда. Ми граємо, ми спілкуємося, їсти разом. Але в цьому місці кожен з них особливий. Я кажу різні слова всім. Що хочу і потрібно сказати дитині.
  • Я можу сказати щось важливе, що не можна почути протягом дня. Днів різні. Іноді велика кількість інформації або солодощів малюків не може бути дуже добре, і це ускладнює наше спілкування. Але коли я збиваю в вухах вночі про те, скільки я люблю їх, це все в минулому. Приправи, непорозуміння, відступи. й
  • Дитина відчуває любов.й Про те, що дитина повинна часто сказати фразу, як це: "І ви знаєте, що якщо ми можемо вибрати, то з усіх дітей у світі ми підберемо вас." Коли я вперше розповів Мавей, він був як здивований і дивився одночасно. Він прогулявся і скажеш: «Я це дійсно мені?» Я дізнався, що дуже важливо для дітей відчути, що вони особливі, що вони важливі і потрібні, так само як вони є. Тепер ця фраза, разом з «Ді я розповідаю вам сьогодні, що я люблю тебе?» міцно створена в нашому житті. Тим не менш, Матвей, оскільки він є найбільш інформативним, завжди говорить про відповідь, що він буде вибрати нас як батьки, так і обов'язково обирати його братів.
Я говорю про важливі речі.

У терапевтичній терапії є така річ, як «промісні фрази» – фрази, які ми говоримо під час облаштування, і вони змінюють ставлення людей, лікують їх душі. Слова зазвичай прості - про любов, прийняття, шкоду. Так що я знайшов, що коли ви сказали важливі речі для ваших дітей вночі, багато речей вирішуються. Наприклад, ієрархія в сім'ї.

Які фрази є і що я зазвичай кажу:

• "Я твоїй матері і ти мій син." Це слово допомагає, якщо ви не відчуваєте з'єднання з дитиною, а саме духовне з'єднання. А також якщо у вас зламана ієрархія - і це не зрозуміло, що мати якого.
  • "Я великий і ви невеликий." Ця фраза знову про ієрархію. Крім того, вона допомагає виростити у відносинах з дітьми. Діти дуже розслаблені, коли мама нарешті стає дорослим.
  • "Я даю, ви берете." Це знову про ієрархію, про потік енергії. Допомагає, якщо мама намагається «пошукати» енергію від дітей.
  • "Ви найкращий син для мене." Тут можна додати порядок дитини. Я не один син, але три. І кожен з них добре в своєму місці.
  • «Ви, син, нам потрібно». Це допомагає дитині відчути свою цінність, «добрість». Я особливо рекомендую фразу тим, хто постійно порівнює дитину з іншими.
  • Я люблю тебе. Багато буде знебочена. Але це не те, що ви не повинні мити посуд. Скоріше, вам не доведеться нести загальний динамік для мене.
  • "Я дуже радий вас тут." Особливо для тих, хто дитина не дуже бажана.
  • «Да і я люблю тебе дуже багато, ти наш син» це слово тут. Допомагає, якщо у вас є схильність до витягування, витягти і ділитися.
  • "Що вам подобається твій тато" "Ваша тато - це найкращий тато для вас", "Я дозволжу вам любити ваш тато і приймати його від нього" - якщо у вас є конфлікт з батьком дитини, якщо він не підніме дитину або ви перебуваєте в карелі. Але навіть для тих, хто разом, фраза може бути корисною. Якщо мама не приймає батька і не дозволяє йому активно займатися дитиною.
  • "Я так шкода." Висловлення підходить, якщо протягом дня ви заварили, не було розуміння, покарані, зламали. Ієрархія не повинна бути для прощення. Щоб апологізувати і сказати, що ви шкодуєте, варто.
  • "Я пишаю тебе." Це особливо корисно, коли ви намагаєтеся перетворити дитину на щось, що це не так — і, можливо, ніколи не буде. Це допомагає дітям, які дуже відрізняються від інших, наприклад.
  • "Я люблю тебе." Три магічні слова з усього. Якщо у них виникне відчуття. Що таке, якщо ви не автоматично вимовляєте деякі знімки і листи, але з усім серцем дихає декларацію любові. Як вибрати фрази??

Ви можете спробувати різні речі. І ви будете розуміти, що важливо і необхідно для вас і вашої дитини. Наприклад, я помітив, що після цього фраза, що дуже важливо для мене сьогодні, є глибоке загоєння. Розслабляючий всередині.

Сама річ з дитиною. Коли це важливо для того, щоб почути щось прямо зараз, як ви гордість його, він видихає і розслабляє. Просто дивитися. Іноді такі ознаки не відразу помітні, іноді вони не так яскраво. Але критерій зазвичай один - якийсь релакс.

Для того, щоб отримати бажану кількість фраз. Ви не можете це зробити механічно, як я сказав. Важливо підходити до процесу з душею, не на ходу. Я збираюся повторити його протягом трьох хвилин і все буде відмінно. Найдовша робота відбувається всередині. Для слів, щоб бути чарівними, вони повинні заряджатися з цією магією. Зарядити наші діти потрібні в нашому серці.

Іноді для того, щоб сказати такі прості слова, спочатку потрібно сказати щось схоже на батьків (в самому серці). Я знаю дівчат, які, під час своїх перших сеансів, занурення на сплячу дитину. З власної дитячої болю. Але магія є тому, що він загоює. Включаючи наші сердечні серця.

Не треба бути довгою. Тільки три-п'ять хвилин. Але дуже емоційно заряджається п'ять хвилин. Важливо робити це регулярно і трохи. Невеликі сходинки. Не намагайтеся збивати три години любові один раз на тиждень. Ми їсти кілька страв на день, не тільки в неділях, прямо?

І, крім того, не забудьте сказати такі фрази протягом дня, між, без будь-яких причин. Так само, коли вони проходять. Поверніть спину голови, яка сидить поруч з нею. Це те, що діти запам'ятають життя. І, ймовірно, що вони запам'ятають.

Потужність слів матері не може бути застарілою. Для того, щоб визнати це, пам'ятайте, що ваша мама сказала вам сьогодні, тридцять років пізніше. І які були важливі для вас.

Ця магія завжди доступна вам, не коштує грошей, вона не потребує нічого особливого. Побачте, що ваша дитина закохує в вухах. "Я люблю тебе. Я пишаю тебе. Ти найкращий син для мене і Дад.

Що може бути простіше і більш магічним, ніж такі слова говорили в серці люблячої матері?
Автор: Ольга Валяєва
Фото на preview: smallpeanutmag.com

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

Категории

Смотрите также

Новое и интересное