556
15 каналів YouTube для вивчення англійської
У сучасному світі існує безліч способів дізнатися іноземну мову: Я не хочу вчитися. Ось, наприклад, ви можете щодня включити відео з одного з навчальних каналів на YouTube, і професійні викладачі повністю безкоштовно покласти на полки все, що не зрозуміло.
Веб-сайт Я збирався для вас кілька таких каналів російською та англійською мовами.
Канали російською мовою:
- головоломка Англійська містить безліч відео-уроків на різних темах: граматика аналізу, секрети і поради для вивчення мови, цікаві вирази з популярних серіалів, вимова і багато іншого.
- Альберт Кахновський - вивчення англійської мови від відомого Раймонда Мурфі.
- Англійська - досить веселий і цікавий канал. Вивчення англійської мови тут робиться через музику, ігри, фільми та гумор.
- Канал Ірини Корелілова працює з багатьма граматичними аспектами. Багато уроків прослуховування. Крім англійської, Ірина викладає ще три на своєму каналі.
- Англійська в Робочій школі є навчально-розважальним каналом про вивчення англійської, веселощів та ефективних.
- Оксани Долинка – дослідження сучасної англійської мови. Багато матеріалів для новачків.
- Вивчайте англійську з Ронні – Більшість відео про граматику. Він пояснюється досить чітко, весело і з гумором.
- Англійська з Дженніфером - тут ви знайдете поради про те, як поліпшити вимова, дізнатися граматику і багато іншого. Для студентів та викладачів англійської мови є корисним.
- Англійський канал Рахель особливо корисний тим, хто має утрудненене визнання.
- Anglo-Link - сорт матеріалу вражає. Більшість уроків присвячені граматиці.
- АнглійськаClass101 – це про прості речі англійською мовою. Канал буде корисний для тих, хто вже більше або менше в порівнянні з граматикою, але проблеми досвіду при спілкуванні.
- BBC Learning Англійська - велика кількість цікавих і інформативних відео на різних темах.
- Вивчайте англійську з Стівом Фордом - двадцять-річна англійська вчитель. Корисний матеріал тут знайдеться як новачкам, так і передові студенти.
- Уроки англійської мови AlexESLvid є популярним каналом з цікавими подкастами і майже щоденними оновленнями.
- Learn English with Let's Talk – хороші уроки на основі сучасних принципів викладання.
Веб-сайт: www.youtube.com/user/learnexmumbai/featured