Це різниця між чоловіком і жінкою

68050.00 р.

Її щоденник:

«Мій чоловік був дуже дивним на ніч. Ми домовилися про вечерю в нашому улюбленому ресторані.

Я поїхала весь день з моїми подругами, і я був трохи пізно в ресторані, і я думав, що він був У розмові не палички, тому я пропоную, щоб ми могли говорити. Він погодився, але він не був більш цікавим. Я запитав його, що сталося і він сказав нічого. Я попросив його, якщо це була мій відмова, що він був Він сказав, що він не згасився на всіх, що я не винен нічого, і що нічого не було хвилюватися.

На шляху додому я сказав йому, що я любив його. Він посміхався і тримав перегляд дороги. Я не можу пояснити свою поведінку, я не можу зрозуміти, чому він не сказав мені. Коли ми вийшли додому, я відчув, як я повністю втратив його, що він хотів нічого робити з мною. Він просто сидів на дивані перегляду телевізора. Він все ще зданий настільки віддаленим і далеким. Нарешті, в повній тиші я сказав, що я збираюся до ліжка.

Через 15 хвилин він прийшов до спальні. Я відчув, що щось занурилося, і його думки були кудись далеко. Він впав, і я загинув ніч. Я не знаю, що робити. Я знаю, що він думає кудись. Життя Марії: Стрітення . . ?

Його щоденник:

«Вело ніколи не починається і я не знаю, чому. й

English, Українська, Français...