«Жінки в галузі народжувалися і нічого не ! й

р.

Ви можете порівняти сучасне життя з будь-яким: з життям середнього американського або життя кам'яного віку. Ви не повинні порівнювати його,

Але іноді здається, що якщо проблеми штукатурені з усіх сторін і чорна смуга триває назавжди. У цих моментах дуже корисно читати цю статтю, витягнути себе разом і насолоджуватися життям. Але тільки кому, хто хоче відчувати себе краще.

С ***

Моє супервайзер каже, що я тепло і турбота.
Бо не почуйте своїх усних коментарів по постах про жіночу мету, природну пологу, не вацинацію і «вічно в с. було здорово».

Я, ніколи не був раком до. Оскільки він не діагностував. Людину вмирає, це все.

Не було проблеми з алергією щеплення. Діти померли від дифтерії в пакетах, це все.

Немає проблеми з контрацепцією. Люди просто подарували народження і здійснили дітей в холоді, голодування.

Після відкриття Америки половина Європи загинула сифіліс і половина індіанців загиблого грипу. У Англії, під час Генрі, той же з Анною Блейна, простий гриф витирається навпіл Лондона.

Не проблема з сильними жінками. Жінки просто не мають паспортів, прав, можливостей, їх збитих і ріпакованих - і це не було розглянуто проблему або злочин. І не було проблем з оргазмами - не було ніяких оргазмів.
І не виникало проблем з ектопічними загніченнями та післяпартуми. Виявлено лише одну ектопічну вагітність. Жінка вмирає, це все. І жінки не мають депресії. Важко працювати. Ті, хто не вмирав від пологів, у форти найчастіше були з матковою пролапсою - від постійної твердої роботи. Немає бандажів.

Будь-який, хто хоче красивих суконь і кульок, я рекомендую читати спогади Катерини II. Так, дружина спадкоємця до престолу, а потім емпресія. Про курку, жіночі проблеми, труднощі життя і багато іншого в благородстві. Так, ті, хто мав всі переваги цієї цивілізації. У мене було враження в процесі читання, що я зараз живе не тільки розкішним, але багато разів більш розкішним, ніж Empress.

Моя бабуся і перша дружина діда загинула у пологів, половина братів батька загинула інфекції, які зараз здаються казками.
Це не середні віки, але ХХ ст. І, в цілому, хто хоче хвилюватися - можна взяти жіночу енциклопедію вісімдесятників в бібліотеці і прочитати про гігієну жінок.

А сто років тому мій народ загинув мене або дочку. Так як вони були легко через ліки.

Коли я хотів би жити, відповідь зараз. Я не знаю, що прийде в майбутньому, але тепер у мене є джинси, кросівки, дезодоранти, мій особистий майно, паспорт, контактні лінзи, гігієна та контрацептиви, можливість працювати та навчатися в будь-якій країні. Я не хочу жити з цією людиною. Я можу керувати автомобілем. Я можу купити травму або тазер і дізнатися, як боротися з захистом себе і коханих, і, так, є шанс, що я буду в'язувати для перевищення самозахисту. Але вони не кинуть камені і не будуть кидати від кліща, як розсмоктування.

Є ще багато проблем в цьому суспільстві, але в порівнянні з тим, що сталося, це здорово.
Ті, хто хоче повернутися, не знаю, де вони йдуть.
Я розумію. І я знаю, що це зроблено для того, щоб зробити принаймні це зараз.
І я щасливий жити тут і зараз.

через adme.ru