635
30 пірсинг котирування поета Марина Цвєтаєва
Великий російський поетеса ХХ ст. Марина Цвєтаєва дав світову поезлонину серця. Її безсмертні вірші – до криття тих, хто цінує щирість, безпліддя, правдивість. Веб-сайт Він ділиться найбільш поніжними котируваннями цієї мудрої жінки.
Почуття
- Ви тільки закохуєте в любові з ким-небудь, ви любите свою сім'ю.
- З любов'ю, щоб побачити людину, як Бог покликаний його бути і його батьки не розуміли його.
- «Я буду любити тебе все літо» звучить більш переконливо, ніж «все життя» і, головне, набагато довше!
- « » » » » » » » » » » » » » »Він впаде в любов. Я люблю цю фразу, просто навпаки.
- Немає іншого на землі.
- Чоловіки не використовуються для болю, таких як тварини. Коли вони боляче, вони очі, як вони роблять все, щоб зупинитися.
- Сонечко разом, спати разом, але торкатися самостійно.
- Якщо я кохаю чоловіка, хочу, щоб він почував себе краще, принаймні, з пришитою кнопкою. Від зшитої кнопки до моєї душі.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Нелюда, завжди один.
- Якщо ви прогулялися і сказали: "Я збираюся довго, назавжди," або, "Я не думаю, що я люблю тебе більше," Я не здаюсь відчувати щось нове: кожен раз, коли ви залишаєте, кожен час ви пішли, ви пішли назавжди, і ви не любите мене.
- Жінки говорять про любов і мовчаться про закоханих, чоловіки протилежні.
- Всі жінки ведуть в туман.
Про творчість
- Скульптор залежить від глини. Художник-постановник. Стрінг музиканта. Митець, музикант, може зупинити свою руку. Поетка має тільки серце.
- Найцінніше в житті і в поезіях, що зламається.
- Креативність – загальна причина, створена за допомогою солітарію.
- Наші найкращі слова – інтонація.
- Чи знаєте ви, які поети? Не соромно сказати найгірші речі.
Життя.
- Покоївка, жарт, і виростає, росте. . й
- Що ви знаєте про мене, якщо ви не злилися або п'яте мене?
- Я не хочу бачити точку зору. Я хочу мати пам'ятки.
- Є обмежена кількість душ і необмежена кількість органів.
- Єдине, що люди не пробачають, що ви зробили без них.
- Якщо щось болить, мовчить, інакше вона вдарить.
- Я реальна жінка: Я суджу всіх себе, Я поставив свої виступи в рот кожної людини, мої почуття в грудях. Таким чином, кожен в моїй першій хвилині є добрим, щедрим, безсоння і безсоння.
- Як краще бачити людину, коли я не з ними!
- Послухайте і пам'ятайте: хто сміється на нещастях іншого - це фольго або скундреля; найчастіше обидва.
- Не один хоче, ніхто не може зрозуміти, що я один. Друзі та знайомства – всі Московські, але не один, хто для мене – без мене! – вмирає.
- А мій Бог, вони кажуть, що немає душі! Що мій біль зараз? Не зуб, не голова, не рука, а не грудей - немає, груди, в грудях, де дихати - Я дихаю глибоко: вона не болить, але болить весь час, вона зачепить весь час, це ненадійне!
- Я хочу, щоб така хмелю, вбивця просто, що коли я прогуляюся, людина буде радіти.
- Син не в темному, але в небажанні світла.
Фотозвіт: шемале
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8