♪ ♪ ♪

Важкий актор, стиль і елегантність, виняткове почуття гумору і чарівності, 18 номінацій Оскара (більше будь-якого іншого актора або актриса в історії кіно) і величезна колекція анімаційних премій.

Редакція Веб-сайт Я захоплюю цю розумну і талановиту жінку. Ми підготували кращі фотографії та котирування для вас.

р.

«Аніон, який хоче досягти того, що потрібно працювати. Коли я працюю, я роблю свій найкращий. Я люблю людей, які не піклуються про те, що вони роблять. й

«Збір – все. Слухати - секрет. До роботи, під час роботи з дітьми, з чоловіком, з матір'ю, з батьком... Це його. Так ви дізнаєтеся все.

«Любов, секс і продукти харчування, які роблять нас дійсно щасливими. Дуже просто.

«Я вірю в силу сміху. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, що ви можете легко відключити людей, якщо ви можете зробити їх сміятися. й

Я не відчував себе комфортно в Голлівудському суспільстві. Я не люблю вечірки, чарівність. Все настоянка. Я люблю бути з сім'єю, мої собаки, я люблю подорожувати в горах з кимось, але не для вечірок. Це всі відходи часу. й

«Щодо життя знаменитості я схожа. Наприклад, Нью-Йорк, як невелике місто, оскільки всі посмішки на вас.

«Я ніколи не поважав зовнішній вигляд, як струганий чіп, і я грав цю картку. Виявилося, що це значно полегшує положення, щоб не залежати від вашого зовнішнього вигляду. й

(доб. 3)

«Родина є найбільшою активністю. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що не буде змінюватися до тих пір, поки я кладаю в могилу. й

Скло вина - що завжди допомагає мені.

«Я вірю в прагнення досконалості – це те, що відрізняє життя від успішної. й

«Ви не можете боятися, коли ви працюєте, інакше це не працює. й

Габаритний зображення

«Я вдячний Богу, що я ще живу. Багато моїх друзів хворіють, багато хто з них мертві, і я досі тут. Я нічого не скаржаю. й

“Для мене, таємниця – це найкрасивіша річ. Коли щось не може бути розраховане заздалегідь, це для мене. Тому що це реально. й

«Коли я маю дійсно серйозну проблему, я отримую в моєму каное і плаваю в середині озера. Письмен Курт Ворнегут сказав: «У краю води зморшки в мозку розгладжуються. й

«Оплатити дві тисячі євро на сумку? Я дуже зносу макіяжу в зубах!

«Це набагато приємніше, коли люди розповідають, що ви краще в житті, ніж в кіно, а не навпаки. й

Якщо у вас є мозок, вам потрібно його використовувати. й

номінальний #image6350060