Відхилений? Потім видрукуйте цей текст.

Я думаю, що ми вВеб-сайт Вони виявили універсальний засіб від нападів – як самостійно, так і навколо них. Просто перейдіть до дзеркала і прочитайте з почуттям, з почуттям, з розташуванням. Ви будете любити його.

« » » » » » » » » » » » » » »Я такий важливий індичок.Я не можу пускати будь-який акт за своєю природою, якщо я не схожий на це. Я така важлива індика, яка, якщо хтось сказав або діяв по-різному, ніж я очікував, я покараю їх з моїм почуттям.

О, нехай він бачить, як важливо це – мій відступ, нехай він отримує його як покарання за його «відчуття». Я дуже важлива індичка! Я не маю значення мого життя. Я не ціную своє життя так багато, що я не розумію, що його дорогоцінний час на образі. Я віддаю момент радості, момент щастя, момент плейфузії, я хочу, щоб дати цей момент на мій відпочинок.

І я не подбаю, що ці часті хвилини додають до годин, годин до днів, днів до тижнів, тижнів до місяців, і місяців до років. Я не шкодую, що багато років життя в житті, тому що я не маю значення мого життя. Я не можу подивитися на себе зовні.

Я дуже вразливий. Я дуже вразливий, що я повинен охороняти свою територію і пережити всіх, хто доторкнеться. Я збираюся поставити знак на голову, "Справедливість, зло собака", і нехай хтось спробує не помітити його!

Я дуже бідний, що я не можу знайти в собі краплину генороздатності, щоб пробачити, падіння самоіронії сміятися, падіння генороздатності не помітити, падіння мудрості не ловити, падіння любові прийняти. Я дуже важлива індичка!

Також читайте:
«Ви не можете бути першими. . . ?

Сайт: www.reddit.com/r/photoshopbattles/comments/2514tl/an_owl_having_a_bad_feather_day_xpost_rpic/