Лист від дівчинки в технічному супроводі і блискучої відповіді

Ця дівчина не відрізняється від інших. Вона знає, що таке сімейне щастя, з одного боку, і холодні почуття і відчай на іншому. Про те, як зберегти відносини, повернути свіжість перших зустрічей і не залишатися на зламаному тросі.

У пошуках чесної та правдивої відповіді вона вирішила просто написати листа до технічної підтримки. Не сподіваючись отримати відповідь, вона пішла про свій старий бізнес, коли раптом вона отримала повідомлення про новий лист.

Веб-сайт Вона публікує листування, яка може змінити її життя і, безумовно, підняла її духи.

Шановні друзі! На початку року я модернізував від Boyfriend 5.0 до Чоловіка 1,0 і знайшов значний уповільнення. Це особливо вірно для квітів і ювелірних виробів додаток, який працював просто відмінно під Boyfriend 5.0.

Крім того, Чоловік 1.0 був не такими корисними програмами, як романтика 9.5 і особиста увага 6.5, але встановив пучок непотрібних програм, таких як Premier League 5.0, NHL 3.0 і більярд 4.1.

Комунікація 8.0 припинила роботу, а Будинок Cleanup 2.6, коли ви намагаєтеся розпочати, збиває всю систему. Я спробував використовувати Nine 5.3 для їх фіксації, але це не працює.

Що робити зараз? ?

Деперат

Шановні друзі! Boyfriend 5.0 - це розважальний пакет і чоловік 1.0 - операційна система. Спробуйте запустити, я подумав, що ви любили мене.exe, завантажити Tears 6.2 додаток, і обов'язково встановіть оновлення Guilt 3.0. Якщо ви це правильно, чоловік 1.0 автоматично запустить Jewels 2.0 і квітів 3.5 програми.

Тим не менш, уважайте, що якщо ви використовуєте ці додатки занадто часто, система буде працювати Депресування Silence 2.5, Друзі 7.0 або Пиво 6.1. Що стосується пива 6.1, це небезпечна програма вірусу, яка без ваших знань, завантажить додатки Poop і Loud Snoring Beta.

Але NEVER встановити Mother-in-law 1.0 (це вірус, який контролює всю систему, і ви втратите його контроль). Крім того, не намагайтеся перевстановити Boyfriend 5.0. Вони несумісні з чоловіком 1,0, і що призведе до збою системи.

Чоловік 1.0 - це чудова програма, але вона має обмежені ресурси пам'яті і дуже повільно запускати нові додатки. Щоб збільшити пам'ять і поліпшити систему, ми пропонуємо вам придбати кілька нових програм. Рекомендуємо: Готування 3.0 і Красива білизна 7.7.

Успіхів!

Автор Марія Су.

через www.hrtwarming.com/best-reply-to-a-relationship-complain-ever-this-is-genius/